Tiesa, konferencija kiek vėlavo, nes Egidijus Dragūnas dalyvavo specialiuose pietuose su šiuo metu Vilniuje viešinčiu Dalai Lama. Nors buvęs sostinės meras Artūras Zuokas jam buvo įteikęs kvietimą dviems, atlikėjo mylimoji Kotryna šiuo metu yra išvykusi, todėl negalėjo atvykti į susitikimą. Tačiau draugiją jam palaikė žinoma aktorė Ingeborga Dapkūnaitė.

Konferencijos metu jis sakė besiviliantis, jog jau rugsėjį galės įsikraustyti į naujus namus, dėl kurių šiuo metu vyksta nesutarimai ir jau kilo skandalas.

Egidijus negailėjo priekaištų valdžiai ir sakė, kad į šalia stovinčius namus niekas nekreipia dėmesio, o jo namas užkliuvo daugeliui. „Sutinku pabūti šitos aukos vietoje, kad ateityje žmonės turėtų prisitaikyti prie įstatymų. Tai yra absurdas. Jei aš esu pavyzdys (to), kad kažkam nebus problemų (ateityje), tebunie“, – sakė jis.

Laidos vedėjos paklaustas apie skandalą su žinomu modeliu jis sakė, kad turėdamas laiko jis jį praleidžia internete, kaip ir daugelis. Primename, kad skandalą sukėlė jo komentaras po besiboksuojančios merginos nuotrauka. Išsakydamas savo nuomonę atlikėjas buvo griežtas ir tai sukėlė visuomenės pasipiktinimą. Tačiau, kaip sakė jis pats, jį erzina žmonės, kurie yra "apie nieką".

„Važiuoji kamšty ir matai, kad pravažiuoja pro tave moteris, kuri kaip banditas nepraleis. Moterys keičiasi. Jos juda į priekį <...>.

Dabar daug laiko praleidau Berlyne. Ten mažumos ir seksizmo visos problemos yra agresyviai reaguojama į tuos dalykus. Pasaulis ne toks. Moterys keičiasi ir aš turiu moterim tam tikrų diskusijų, pykčių, bet suprantu, kad kiekvienas iš mūsų yra žmogus, kuris nori kvėpuoti, džiaugtis, uždirbti. Galbūt yra tam tikros ribos, su kuriomis aš nesutikčiau, nes moteris vis tiek yra moteris“, – kalbėjo jis.

Neišvengiamai jam teko prabilti ir apie santykius su buvusia mylimąja Eleonora Sebrova, kuri vėliau paviešino bei prabilo apie atlikėjo grasinimus bei kreipėsi į teisėsaugą.

„Buvo kažkokių pykčių, bet kitas gali kažkaip išversti <...>“, – atkirto jis, tačiau kartu pripažino, jog jei nebūna jausmų, tuomet lengvai ir išsiskiriama.

Tačiau šiuo metu su modeliu Kotryna Kozlovaite santykius kuriantis atlikėjas sakė, jog ir vestuvės bus, tačiau jam tik pritrūksta drąsos. „Būtinai. Tik nerandu drąsos“, – nusišypsojo jis.

Atsakinėdamas į daugybę skaitytojų klausimų šou pasaulio atstovas sulaukė ir klausimo apie tai, kodėl jis, būdamas toks populiarus mūsų šalyje, niekada nebuvo populiarus užsienyje ir ar negalvoja apie karjerą už Lietuvos ribų. Pats E. Dragūnas ne kartą buvo paskelbęs, jog paliks Lietuvą ir pradės karjerą užsienyje. Buvo net surengta keletas paskutinių jo koncertų.

Tačiau DELFI TV studijoje viešėjęs atlikėjas pasakojo, kad nenorėtų dainuoti jokia kita ir lietuvių atlikėjai, kurie yra populiarūs ir klausomi užsienyje, niekada nebuvo tokie populiarūs Lietuvoje. „Pati išraiškingiausia kalba man yra lietuvių. Man lietuvių kalba yra ideali, švelni ir graži. Jei kažkam nepatinka. Jūs užsieniečiai? Ne, aš esu lietuvis. Noriu būti svarbus savo mieste“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)