Vyresnėliai Vitos vaikai Armandas ir Nikoleta taip pat nepraleido progos pasveikinti mažosios savo sesutės ir nors ji gerokai jaunesnė, rūpestingai žaidė kartu. Šventėje taip pat dalyvavo ir Vitos artimieji.

„Kiekvienam mažam vaikui didžiausia dovana yra tėvų ir šeimos dėmesys. Vaikai visada nori gerai praleisti laiką, pabūti su artimaisiais. Žinoma, dovanomis jie džiaugiasi, bet svarbiausia yra ne tai. Net ir parduotuvėje nebūna, kad sustotų prie lentynos ir verkdami prašytų būtinai ką nors nupirkti“, – V. Jakutienė pasakojo apie savo atžalas.

Dvejų mergaitei, anot jos mamos, labiausiai patinka animacinio filmuko „Maša ir lokys“ personažai, todėl ji gavo ir atributikos su mėgstamais herojais.

„Ji neauga vienturtė, mielai dalijasi su kitais vaikais savo žaisliukais. Ji niekada nebuvo tas vaikas, kuris skuba išpakuoti dovanas. Deimantė mėgavosi laiku ir gautu dėmesiu. Buvo tikrai smagu stebėti, kokia ji auga. Svarbiausia, kad būtų sveika, o visa kita yra įgyvendinama“, – atsiduso atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)