„Mūsų kelionės visada būna labai aktyvios, pažintinės ir, galima sakyti, jog visada būname ant kojų. Tačiau pastarieji mėnesiai tiek man, tiek Juliui buvo sunkūs, todėl, kaip visada spontaniškai, šįkart nusprendėme turėti ramų poilsį – pagulėti, pasivaikščioti. Ilgai negalvojome ar to reikia, ar ne. Tiesiog ėmėme ir padarėme“, - DELFI sakė stilistė.

Tiek Viktorija, tiek Julius šioje kelionėje stengiasi suderinti ir darbą, ir malonumą. Pora ne tik mėgaujasi saulė ar Juodąja jūra, bet net ir nutolus nuo namų dirba internetu. Nepaisant to, įsimylėjėliai sako, kad pakitusi aplinka tik gerina darbo efektyvumą.

„Spėjome pasidžiaugti jūra, pamatyti vietinių naktinį gyvenimą, išbandyti baseino malonumus, paragaut maisto, trešnių, kurios čia tiesiog nerealios. Sutikome keletą lietuvių, tačiau dauguma turistų buvo britai“, - pasakojo Viktorija.

Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka

Besiilsinti lietuvaitė atkreipė ir viešbučio darbuotojų dėmesį. Pasirodo, kad kelionės metu su mylimuoju ji netikėtai susirado dosnų gerbėją.

„Mane pradėjo merginti viešbučio vyrukas, kuris kepa picas. Jis neša pačius didžiausius picų gabalėlius ir dešrainius“, - juokiasi Viktorija.

Paklausta, kaip į tokį viešbučio darbuotojo elgesį reaguoja Julius, paaiškėjo, kad jis visai neprieštarauja.

„Jis toks mielas senukas. Julius juokiasi ir visada mane siunčia paimti picos, kad daugiau parneščiau“, - šypsosi ji.

Svilinant karščiui Viktorijai teko susidurti ir su saulės nudegimais.

„Pirmą atostogų dieną nusvilau pilvą ir net buvo sunku susilenkti, atrodė, kad būčiau ilgą laiką dariusi atsilenkimus“, - juokauja pašnekovė.

Vis dar Bulgarijoje besiilsinti pora šiandien planuoja valandos žygį pakrante, kurio metu turėtų pasiekti Nesebero miestelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)