Renginys, kaip ir kasmet, į Nidą sukvietė būrius poilsiautojų. Jau nuo penktadienio popietės čia traukė kolona automobilių, o prie keltų nusidriekė eilės. Kaip anksčiau pranešė DELFI, viešbučiuose laisvų kambarių jau nebuvo savaitės pradžioje, todėl paskutinę minutę sugalvoję atvykti į Nidą, turėjo gerokai paprakaituoti ieškodami, kur apsistoti.

„Stengiamės kasmet vasaros sezoną pradėti Nidoje, taip jau kokius 20 metų. Tokia tradicija, o tradicijų stengiamės nelaužyti. Važiuojame čia dėl tuštesnių paplūdimių, o atostogoms taupome visus metus“, – DELFI pakalbinta sakė Lilija iš Mažeikių.

Šventė į sezono atidarymą sukvietė mėgstančius aktyvų poilsį, mat čia pramogų galėjo rasti ir bėgimo, ir ėjimo, ir vandens sporto mėgėjai. Šeštadienį daugybė šeimų susirinko į Vlados Musvydaitės vadovaujamą DELFI žygį, kurio metu buvo galima atrasti dar daugeliui nematytas ir gidų nerodomas Nidos vietas.

Vakarais festivalio organizatoriai kvietė į nemokamus garsių atlikėjų koncertus – penktadienį scenoje pasirodė grupė „Lemon Joy“, o šeštadienį – Beatrich, Daddy Was A Milkman ir Leon Somov, kurie šėlo ir publiką šokdino iki pat vidurnakčio.

Festivalio akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)