Šventinę nuotaika renginyje sukūrė floristikos meistro Manto Petruškevičiaus dekoracijos ir žalia veja nuklotas senamiesčio kiemas.

Vakaro metu koncertavo atlikėja Kamilė Tumelytė-KAIA, o svečiai ragavo specialiai šiai progai kurtų užkandžių.

Gaivaus vakarėlio nepraleido Simona Nanė, Gintarė Songailė, Kęstas Rimdžius, Karolina Meschino, Saugirdas Vaitulionis, Viktorija Sutkutė, Gabija Varnaitė ir kt.

Renginyje pasirodė ir itin retai Lietuvoje matoma krepšininko Jono Valančiūno žmona Eglė, kuri su vyru jau kuris laikas gyvena Toronte. Dar prieš renginį žinoma moteris socialiniuose tinkluose dalijosi pasiruošimo akimirkomis iš makiažo studijos.

Vasariškame vakarėlyje apsilankė ir verslininkė Inga Stumbrienė, kuri, kaip jau tapo įprasta, savo įvaizdį patikėjo kurti dizaineriui Liutaurui Salasevičiui.

„Mano įvaizdžiai būna gana įvairūs, šiuo atveju visiškai pasitikėjau Liutauru. Šįkart man jis labai patinka, nes šiam vakarui norėjau kažko labai elegantiško, tačiau tuo pačiu ir žaismingo“, - DELFI sakė renginio viešnia, kuri prisipažino, kad šį vakarą pasiruošti ji truko vos porą valandų.

E. Valančiūnienė, I. Stumbrienė ir kitos pramogų pasaulio garsenybės – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)