Ilgametės patirties dirbant spaudos žurnaliste turinti bei kelis metus eteryje save realizavusi V. Andrulevičiūtė neslepia, kad šie pokyčiai jai kelia liūdesį.

„Turbūt kiekvienas iš mūsų turėtume savo viziją apie tai, kaip turėtų atrodyti viena ar kita laida. Buvo nuspręsta, kad ta pati laida turėtų turėti tuos pačius vienus veidus“, – karjeros pokyčius DELFI komentavo žurnalistė.

Kartu su Vilija, kuri nuo šiol darbuosis „už kadro“ LRT.lt naujienų portale, šeštadienio laidą palieka ir A. Mazėtis, kuris su LRT eteriu visiškai neatsisveikina – jis ir toliau skaitys rytines žinias.

„Mes ir toliau liekame LRT televizijoje. Aš ir toliau vykdysiu savo ryto pareigas žinių vedėjo ir reporterio kėdėje darbo dienomis, o šeštadienio laidos pokyčius komentuoti turėčiau ne aš, o valdžia“, – DELFI sakė A. Mazėtis.

Arnas Mazėtis

Paklaustas, kokias emocijas jam kelia šie karjeros pokyčiai, pašnekovas tvirtina, jog dvejopus.

„Viskas prasidėjo nuo mano paties idėjos televizijos laidų konkurse prieš trejus metus. Buvo nuspręsta šeštadieniais daryti „Labas rytas, Lietuva“ laidos tęsinį. Su Vilija buvome duetas, kuris stengėsi žiūrovams pristatyti kitokias naujienas. Dabar šiek tiek liūdna, nes tai buvo mūsų kūrinys, idėjos. Tačiau daug liūdėti nereikia. Juk vasara, atostogos! Pailsėsiu mėnesį ir žiūrėsiu, ką toliau veikti gyvenime“, – sakė žinių vedėjas.

Tiek Vilija, tiek Arnas apie savo darbo pokyčius pasidalijo socialiniuose tinkluose, kur dėkojo už dėmesį ištikimiems žiūrovams.

„Tad sakom: ačiū, kad žiūrėjot, mieli žiūrovai! Paskutinis. Šeštadienio rytas. 149 laidos. Šampano! Ačiū visiems, kurie žiūrėjot, buvot, dirbot, stengiatės! Didžiausias ačiū kolegei Vilijai už visus rytus ir dalykus! Gyvenimas tęsiasi. Laidą kurs kiti, o aš... miegosiu, mėgausiuos ir gyvensiu!“ – feisbuke viešai skelbė A. Mazėtis.

Savo kolegai gražių žodžių negailėjo ir V. Andrulevičiūtė: „Ir geri dalykai kartais turi pabaigą... Bet svarbiausia, kad turi pradžią! Ačiū, Arnai, už eterio pamokas, smagias akimirkas, kartais – juoką iki ašarų. Visai komandai už nesvietišką profesionalumą ir nuoširdų žmogiškumą. LTN komandai, priėmusiai į savo šeimą prieš tuos trejus metus. Jūs niekad nepamirškit, kad esat puikūs, ir netikėkit, jei kas sakys kitaip. Bet nesakys. Patirta ir išmokta daug (ir slėptis nuo patekimo į kadrą ne laiku), o dabar – miegas šeštadienio rytais (tikiuosi, dar moku). O tada – naujų iššūkių paieškos, nes kartą eterio paragavęs žmogus jau niekada nebus toks pat, kaip iki tol“.

DELFI susisiekė su nacionalinio transliuotojo atstove spaudai Virginija Bunevičiūte, kuri patikino, kad Arnas ir Vilija yra universalūs žurnalistai, galintys dirbti visose LRT medijų platformose.

„Tikime, kad savo sukauptą patirtį jie čia ir panaudos. Juk galimybių daugybė, yra portalas, radijas ir televizija. Šeštadienio „Labas rytas, Lietuva“ yra tik viena nedidelė šios visumos dalis“, - DELFI sakė V. Bunevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)