Šeimomis į festivalį keliaujantys dalyviai nustebino ir visko mačiusius apsaugos darbuotojus, kurie stebėjosi, kad dar nė viename festivalyje nematė tokios publikos. Profesionalai juokavo, kad jų čia gal ir nereikia – kol kas nepastebėtas nė vienas netinkamai besielgiantis svečias – šeimyninio festivalio lankytojų pasilinksminimo būdai – kitokie.

„Be galo džiaugiamės auditorija, kuri kasmet susirenka į festivalį „Sveika, Neringa!“. Čia puikiai jaučiasi jaunos šeimos, senjorai ir tiesiog aktyvų laisvalaikį mėgstantys pajūrio gyventojai ir svečiai. Tai – šeimoms skirtas festivalis, orientuotas į sportines rungtis, todėl dalyviai išsidūksta sportuodami ar šėldami nemokamuose žinomiausių atlikėjų koncertuose. Per dvejus festivalio metus dar nebuvo nė vieno rimtesnio incidento – tikimės ir toliau tęsti šią džiuginančią statistiką“, – šypsojosi festivalio organizatoriai.

„Sveika, Neringa!“ dalyviai

Penktadienio vakarą pajūrio gyventojus ir svečius džiugino grupės „Lemon Joy“ koncertas, o šeštadienį – pėsčiųjų žygis, orientacinės varžybos, daugybė rungčių ir nemokamas Beatrich, „Daddy Was a Milkman“ bei Leon Somov koncertas. Sekmadienį vainikuos suaugusiųjų ir vaikų bėgimai. Festivalio vedėja Indrė Stonkuvienė teigė, kad tokios visai šeimai skirtos pramogos tampa pačia geriausia vyraujančia mada.

„Norintys dar tikrai spės atvykti, laukiame kiekvieno, siekiančio vasarą pradėti, o vėliau ir praleisti sportiškai, aktyviai ir su visa šeima. Tikimės, kad šiemet sulauksime rekordinio festivalio svečių skaičiaus, o įspūdžiai juos lydės visą prasidėjusį sezoną“, – džiaugėsi festivalio idėjos autorius Edmundas Jakilaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)