„Važiavau dainuoti į privatų vakarėlį Kalafelo miestelyje, šalia Barselonos. Tai buvo mano pirmoji kelionė į Ispaniją, kurios metu turėjau galimybę aplankyti ir savo giminaičius, gyvenančius šiame rojaus kampelyje“, - kartu su DELFI atostogų įspūdžiais dalijosi ji.

Atlikėja pasakoja, kad labiausiai jaukiame miestelyje jai patiko retos turistų gretos.

„Čia buvo galima rasti ramybę. Atėjus į paplūdimį, gali gulėti ir džiaugtis saule beveik viena, nes artimiausiai šalia gulintis žmogus yra už kokių 300 metrų. Džiaugiausi kiekviena diena būdama tenai“, - sakė atlikėja.

Panorėjus triukšmo – vos už kilometro Aušrinės laukė turistų perpildyti viešbučiai, kuriuose virte virė gyvenimas: triukšmingi barai ir kavinės ant jūros kranto bei naktiniai klubai.

„Esu labai laiminga šia kelione ir naujomis pažintimis! Labai patiko Ispanija ir jos žmonės, norėčiau išmokti ispaniškai ir netgi sudainuoti, nes ši šalis mane pakerėjo. Vietiniai sakė, kad esu panaši į ispanę. Galbūt todėl mane ir traukė ši šalis bei jos muzika“, - šypsojosi dainininkė.

Negana to, privačiame vakarėlyje koncertavusi Tikroji išdykėlė sulaukė ir talentus medžiojančios tarptautinės prodiuserinės kompanijos „FG-ART“ dėmesio.

„Pati kompanijos įkūrėja Agness priėjo prie manęs. Pasirodo, jai labai patiko mano keletas dainų, todėl gavau puikų pasiūlymą – bendradarbiauti. Planuojame ateityje ir nufilmuoti pirmąjį mano vaizdo klipą su puikia profesionalų komanda“, - džiaugsmo neslėpė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)