Tiesa, iš karto po to, kitoje TV laidoje KK2, S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius parodė neva pačios Oksanos siųstas žinutes, kuriose moteris necenzūriniais žodžiais atsiliepia apie Simo draugus, pavyzdžiui, Cololo, ir jį patį.

Advokatas sako, kad Simas buvo nuolatos provokuojamas: „Gerai, kad Simas netrynė tų žinučių, todėl jas skaitydamas gali iš šono stebėti jų gyvenimą. Jeigu moteris deklaruoja, kad patirdavo psichologinį smurtą, tai poniai Oksanai reikėtų pasiimti žodyną ir perskaityti, kas tai yra psichologinis smurtas ir įvertinti, koks buvo jos elgesys“.

Simo Jasaičio advokatas pastebi, kad SMS rašyti tuo pačiu stiliumi, padarytos tos pačios gramatinės klaidos.

„Jeigu atkreipsite dėmesį, pamatysite, kad žinutėse nėra nurodyta data. Nurodytas tik laikas. Simas tikrai nerašė tokios žinutės. Ir kartojasi ta pati klaida. Tai tiek neva Simo rašytose žinutėse, tiek Oksanos atsakymuose“, – laidoje KK2 kalbėjo A. Bandžius.

Advokatas taip pat pasakojo, kad Simas niekur iš namų savo noru nebėgdavo – tai darydavo išvestas iš pusiausvyros.

„Ji ir televizijos laidoje kalbėjo, kad vyras išeidavo ir negrįždavo, bet pamiršo paminėti, kad, kai ji jį išvarydavo, pakeisdavo spynas. Todėl jis važiuodavo pas mamą, pas sesę Aistę ir ten nakvodavo“.

Tačiau Oksanai Pikul skaudžiausia ne tai. Ji teigia, kad S. Jasaitį advokatas įtikino, jog vaiko globa gali atitekti Simui ir jie tai bando padaryti.

„Čia yra žiauriausia. Kovosiu už vaiką ragais, nagais. Jokie namai, jokie pinigai neatstos man sūnaus“, – „Nuo Iki“ sakė Oksana ir neabejoja, kad skyrybos bus ilgos, įtemptos, dramatiškos.

„Gaila, kad jis duoda savo advokatui sušaudyti savo vaiko mamą viešai. Savo vaiko mamą. Vyras turėtų gerbti moterį, sakyti „ačiū, tu man pagimdei sūnų, gyvenk ramiai. Aš jo prašiau: „Simai, būk geras, paprašyk savo advokato neiti į TV laidas, nejuodinti vaiko mamos, nemeluoti, nepasakoti visų detalių. Ne. Mano mamai, kai jis lankėsi girtas pasakė: „aš užčiaupiau savo šunį“. Po jo žodžių advokatas vėl nubėgo į keletą laidų ir loja per visą Lietuvą apie šitą skyrybų dramą“, – sako O. Pikul.

Šių metų liepą būtų poros medinės vestuvės, penktieji santuokos metai. Tačiau dabar jau aišku – pora tą laiką praleis bylinėdamiesi dėl vienintelio užgyvento turto – namo Vilniaus pakraštyje. Ir beveik trijų metų sūnaus globos. Taikios skyrybos jau dabar neįmanomos, su vyru jiedu, pasak moters, bendrauja tik SMS žinutėmis, o ten – vien įžeidinėjimai ir keiksmažodžiai.

Žinučių turinį galite pamatyti čia:

Ar toks bendravimo tonas sutuoktiniams įprastas?

„Kai pavartodavo alkoholio, tai yra dvilypis žmogus, jis gyvendavo dvilypį gyvenimą. Kai stengdavosi gyventi tvarkingai, sportuodavo, negerdavo, jis būdavo išties geras žmogus. Geras žmogus, kuris rodydavo dėmesį, su kuriuo ramiai galėdavai leisti laisvalaikį. Tačiau pavartojus alkoholio žmogus pasikeisdavo. Ir tas jo pasikeitimas ir buvo lydimas agresijos, dingimo iš namų savaitėmis... Tai buvo tikrai ne vieną ir ne du kartus. Per 9 metus jis nuolatos pabėginėdavo iš namų, visiems skųsdamasis tarsi kad aš jį išvydavau. Nakvinėdavo viešbutyje, pas draugus. Ypatingai „Lietuvos“ viešbučio darbuotojai galėtų labai daug papasakoti, jei galėtų“, – pasakoja O. Pikul.

Vėliau ji tegia pajutusi, kad Simas turi kitą moterį. Jis neva dažnai likdavo Panevyžyje, grįžęs nuolat būdavo su telefonu rankose. Taip atsirado kalbos apie grožio specialistę Arūnę iš Panevėžio.

„Mano žinomis, jis jau dabar gyvena pas ją Panevėžyje. Iš mūsų bendrų namų jis jau susirinko daiktus“, – atvirauja dainininkė.

Jos teigimu, tai, jog dabar Simas turi naują simpatiją, nėra didelė naujiena: romanų būta ir prieš tai. Net tada, kai ji laukėsi jųdviejų sūnaus. O tarp krepšininko simpatijų - ne viena garsi pavardė.

„Kai pradedi skirtis atsiranda labai daug žmonių, kurie faktais, nuotraukomis ir žinutėmis pradeda pasakoti apie tavo sutuoktinį. Buvau šokiruota, nes atsirado ir žinomų moterų pavardžių, kuomet aš laukiausi sūnaus. Žinote, kai vyras dingsta savaitei iš namų, tu gali ką nori įtarti. Ir tai būdavo ne kartą. Jis savaitei pabėgdavo iš namų. Ir kai laukiausi, ir prieš laukiantis, ir po to. Kai laukiausi, norėjau skirtis gal penkis kartus. Prieš taip pat norėjau skirtis penkis kartus. Be žinot, vis užglaistydavo“, – sakė O. Pikul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (585)