„Emocijos tik pačios geriausios, nes net nepažįstami žmonės akcentavo, kad esu paprasta, šilta ir linkėjo, kad tokia ir išlikčiau. Man smagu, kad tai yra vertinama. Aš kitokia ir nemokėčiau būti. Matyt, jau nebe tas amžius, kad sirgčiau žvaigždžių liga. Esu iš tų žmonių, kurie visko pasiekė lipdama po vieną laiptelį iš lėto, dėka savo noro, entuziazmo. Gal kai sėkmė ir žinomumas užkrenta greitai, tuomet žmonės pameta galvą ir susireikšmina?“ - svarsto ji.

Pasibaigus darbingiausiam televizijos sezonui, G. Žemaitė pagaliau rado minutę sau, kurią ji išnaudojo ne poilsiui, o dėmesiui gerbėjams.

„Vakar turėjau galimybę nieko neveikti namuose, todėl daviau sau užduotį, kurią pagaliau įvykdžiau. Niekada neturėjau laiko padėkoti asmeniškai žmonėms, kurie mane sveikina, todėl nusprendžiau kiekvienam skirti padėkos žodį. Buvo virš 500 viešų sveikinimų ant feisbuko sienos, o asmeninių žinučių – dar daugiau. Visą dieną, kaip Andrius sako, buvau prilipusi prie telefono. Vyras juokavo, kad gal bent jau išsijungčiau telefono garsą. Bet aš vis tiek nenuėjau miegoti tol, kol visiems neatrašiau“, - juokiasi pašnekovė.

Gerda išdavė, kad labiausiai ją sujaudino pačių artimiausių žmonių sveikinimai.

„Buvo smagu, susigraudinau šimtą kartų. Sesuo sveikino – ašaros riedėjo, mama sveikino – ir vėl ašaros riedėjo. Jautri man ši diena, bet smagu, kad tiek daug žmonių yra, kuriems rūpiu“, - džiaugėsi ji.

Pirmiesiems pasveikinti žurnalistę pavyko jos sūnui ir vyrui Andriui Žemaičiui, kuris savo žmoną nustebino išradinga dovana ir didele rožių puokšte.

„Pirmas pasveikino sūnus, kuris prieš mokyklą atbėgo į miegamąjį ir apsikabino mane. O Andrius, kuris įprastai nėra romantikas, mane labai nustebino. Kai buvome Londone aš nusižiūrėjau vieną suknelę, bet jai pagailėjau pinigų, todėl tik pasimatavau ir vėl atgal pakabinau. O vakar aš ją gavau! Tai – svajonių suknelė. Vyras pastebėjo, kaip stipriai man ji patiko, todėl pasirūpino, kad ją gaučiau dovanų“, - pasakojo ji.

Tiesa, tai nėra pati įspūdingiausia Andriaus dovana. Gerda teigia, kad labiausiai ją pakerėjo dalis meteorito, kurį ji gavo Kalėdų proga prieš porą metų.

„Atidarius dėžutę aš net nesupratau, kas tai buvo. Pasirodo, kad tai buvo gabalėlis meteorito. Tai buvo įspūdingiausia jo dovana, kokią tik esu gavusi. Jis ją nupirko internetu iš aukciono ir pasakė, kad dovanoja man dalelę Visatos“, - romantiškus žodžius iki šiol pamena „TV Pagalbos“ žvaigždė.

37-ąjį gimtadienį mininti žurnalistė tikina, kad bėgantys metai jos nė kiek negąsdina, todėl gręžiotis į praeitį – ne jos bruožas.

„Aš visiškai iš to nedarau problemos. Tiesą sakant, net nenorėčiau grįžti į savo 18-us metus. Aišku, galbūt išvaizdos prasme ir norėtųsi, tačiau dabartinė išmintis, lyginant ją su praeitimi, man sufleruoja apie tai, kokia kartais kvaila buvau, – nusijuokia pašnekovė. – Metai žmogų tik puošia, todėl nesuku galvos, kad jų daugėja.“

Džiugią šventę Gerda planuoja paminėti kartu su šeima ir bičiuliais šalia Vištyčio ežero esančioje privačioje sodyboje, kurią ji vadina nuosavu rojumi.

„Gera bus pabūti miške be makiažo, aukštakulnių ir tiesiog atsipalaiduoti“, - pasakojo G. Žemaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)