Pora iki vestuvių draugavo penkerius metus, o susižadėjo daugiau nei prieš metus. Po ceremonijos pora mielai bendravo su susirinkusiais žurnalistais ir savo svečiais.

„Tai yra geriausias sprendimas mano gyvenime ir aš labai džiaugiuosi, kad sutikau būtent ją. Mes vienas kitą papildome. Džiaugiuosi, kad atvažiavo šeimos, grupė, bendradarbiai iš Kauno muzikinio teatro. Labai smagu, kad visi atvažiavo kartu paminėti gražią šventę.

Galiu pasakyti, kad jauduliuką labai jaučiau ir jaučiuosi lyg būčiau bėgęs 10 km. maratoną. Toks malonus jausmas“, – po ceremonijos pasakojo atlikėjas.

Jis taip pat sakė, jog viliasi, kad pavyks būti geru vyru ir ši santuoka bus vienintelė jo gyvenime.

Tiesa, vyras vestuvėms pasirinko gana neįprastą kostiumą, kuris keitė spalvas, priklausomai nuo apšvietimo. Paklaustas, kokios iš tiesų spalvos jis yra, atlikėjas nusijuokė, jog labiausiai primena chameleoną.

Dar prieš vestuves pora visų savo svečių prašė nedovanoti vestuvėms įprastų dovanų, o paaukoti ėdalo gyvūnams, kurį po ceremonijos jie nuveš į gyvūnų prieglaudą. „Mano žmona labai myli gyvūnus, pati turi du šunis, todėl ir pasirinkome padaryti tokį gerą darbą“, – paaiškino jaunieji.

Dabar jų laukia medaus mėnuo. Kaip kalbėjo mylimieji, nuo kasdienės rutinos jie stengsis pabėgti išvykdami į poilsinę kelionę Turkijoje.

Po vestuvių jaunoji pasirinko dvigubą Rybalko-Laureckės pavardę.

Pora vestuves surengė išties darbingu R. Laureckiui metu: šiuo metu jis intensyviai ruošiasi grupės „Pikaso“ jubiliejinio turo „18+“ finaliniam koncertui, kuris jau liepos 20 d. įvyks Palangos koncertų salėje. Dainininkas su grupe turės vieną koncertą ir šį savaitgalį, tačiau po jo jaunavedžiai iškeliaus į dviejų savaičių trukmės Medaus mėnesio kelionę.

DELFI žiniomis, bičiuliai R. Laureckiui praėjusį savaitgalį surengė įsimintiną bernvakarį. Pasakę, kad teks dalyvauti filmavime, jie drauge išvažiavo pramogauti: dalyvavo dažasvydžio varžybose, vėliau Klaipėdoje plaukiojo laivu, o linksmybes baigė sodyboje Šiauliuose, kur drauge stebėjo „Žalgirio“ varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)