Paklausta, ar po neseniai buvusių vestuvių jie jau suplanavo povestuvinę kelionę, Oksana nusijuokė: „Ne. Povestuvinės kelionės nebus. Kiekvieną vasarą mes vykstame ten pat. Labai mylime Lietuvos pajūrį, Preilą ir mūsų namus ten, todėl ruošiamės ten kraustytis visai vasarai (šypsosi). Ten bus mūsų medaus vasara. Mes taip kiekvieną vasarą praleidžiame pajūry, Neringoje. Kasmet turime savo medaus vasarą, o ir draugai nebeklausia apie medaus mėnesį“.

Pirmosios Lietuvoje juvelyrikos studijos „Marry Me by Ribas“ atidaryme sutikta moteris neslepia, jog jau ir pamiršo, kad neseniai susituokė. Vestuvės jų gyvenimo nepakeitė, o sugrįžus kasdieniams darbams ir rutinai apie pasikeitusį šeimos statusą primena tik juokeliai. „Tik juokais vienas kitą žmona ir vyru pavadiname, vis pajuokaujame. Tik tiek“, – pridūrė DELFI pašnekovė.

Didžiausias pokytis, kuris jau netrukus laukia mylimųjų, yra nauji jų namai. Panašu, jog šie metai porai yra ypatingi, nes po šventės ir pasikeitusio šeimyninio statuso seka įkurtuvės. „Vakarėlių laikas praėjo ir norėjome pokyčių. Jau atliktas remontas, todėl gyvensime naujuose namuose, kurie yra Vilniaus centre. Dabar viskas mūsų gyvenime yra nauja (juokiasi).

Jau septynerius metus mūsų namai buvo pūšyne, miesto pakrašty. Nusprendėme, kad mylime patį Vilnių, centrą, todėl kraustysimės į Vilniaus širdį. Kol kas dar važinėjame į jį. Manėme, kad ir pakraštys mums prigijo, bet vėliau supratome, kad mums taip geriau“, – pasakojo O. Zlatkovaitė-Šemberienė.

Anksčiau D. Šemberas buvo vedęs Agnę Grigaliūnienę, jiedu susilaukė sūnaus. Oksana Zlatkovaitė išgarsėjo kaip Egmonto Bžesko mylimoji, tačiau vėliau pora pasuko skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)