Naujasis prekės ženklas – tai deimantų specialistės Danos Ribas įkurto salono „The Factory Diamonds and Jewellery by Ribas“ dalis. Kūrėja užtikrino, kad meilei skirtoje studijoje – ne tik sužadėtuvių ar vestuvių žiedai, bet ir kiti šiai progai tinkami papuošalai.

„Norime išpildyti didžiausias įsimylėjėlių svajones, neribojant jų fantazijos. Ir ne tik tai – pastebiu, kad prie nuotakos įvaizdžio derantys papuošalai dažnai paliekami paskutinei minutei, stresą kelia ir dovanos jaunųjų tėvams. Dabar viskas, ko reikia meilės šventėms bus vienoje vietoje“, – pasakoja Tel Avivo deimantų biržos narė.

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino naujai atidarytai studijai paruošė išskirtinę kolaboraciją – savo kurtą svajonių sužadėtuvių žiedą.

„Gavusi pasiūlymą sukurti žiedą negalėjau atsidžiaugti ir iškart žinojau, jog jį turi puošti širdelės formos deimantas. Jaudinantis jausmas dabar šį žiedą matyti ant savo rankos – ypač, kai jis gavosi net gražesnis negu svajojau! O ir širdelės forma yra žaisminga, ji puikiai atspindi mano spalvingą asmenybę“, – entuziastingai pasakoja Karolina.

Renginyje taip pat buvo galima sutikti ir Jolantą Sadauskienę, Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę, Indrę Morkūnienę, Karoliną Toleikytę, Tadą Rimgailą ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)