Šiandien pačioje senamiesčio širdyje į įspūdingą vasaros sezono atidarymo šventę rinkosi žymiausi pramogų verslo atstovai. Bene labiausiai renginyje akį traukė verslininkė Inga Stumbrienė, kurią į margaspalvį vakarėlį atlydėjo vyras Aivaras.

„Leisk gyvenimui tave stebinti“ - toks šio vakaro šūkis, į kurį I. Stumbrienė, regis, tikrai nusprendė atsižvelgti. Viena ekstravagantiškiausių viešnių šiandien pasirinko vilkėti laisvą suknelę, prie jos priderino juodą galvos aksesuarą ir ryškų makiažą bei juvelyriką.

Kaip jau tapo įprasta, verslinininkė savo įvaizdį patikėjo kurti dizaineriui Liutaurui Salasevičiui.

Renginio organizatorių teigimu, jau šiandien rytą mieste sklandė istorijos apie garbių svečių ruošiamus vienetinius apdarus ir tik šiam renginiui sukurtus aksesuarus.

Nuotaiką ir atmosferą vakarėliui sukūrė floristas Mantas Petruškevičius, kuris pasitelkė per 500 kg vaisių, egzotinių augalų dekorą, tikrus rankų darbo rytietiškus kilimus, kaljanus ir indus iš Artimųjų Rytų.

Renginio taip pat nepraleido Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Sigitas Praspaliauskas, Erica Jennings, Ramunė Piekautaitė, Kęstutis Verslovas, Deimantė Kazėnaitė, Urtė Šilagalytė, Gintarė Gurevičiūtė ir daugelis kitų.

Visos spalvingos renginio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)