Paskutines nėštumo akimirkas skaičiuojanti atlikėja būsimoms mamoms šiame renginyje dainavo jau trečiąjį kartą. Tiesa, ji neslėpė svarsčiusi apie galimą neatvykimą.

„Vos neatsisakiau, bet viskas saugu. Tai yra paskutinis nėštumo mėnuo“, - paaiškino dainininkė.

„Jaučiuosi taip, kaip ir priklauso nėštumo pabaigoje. Norėtųsi daugiau sėdėti, nei stovėti. Tiesa, mieliau dirbčiau ir koncertuočiau, nei dirbčiau namuose, nes ten sunkiau – laukia trys vaikai, o tai atima labai daug jėgų“, - prisipažino R. Ščiogolevaitė.

Džiugaus laukimo nuotaikomis gyvenanti dainininkė sakė, kad kol kas su vyru būsimo vaikelio lyties nežino, todėl ir vardo mažyliui ar mažylei dar neišrinko.

„Žinokit, aš nelabai pasitikiu medikų spėjimais. Tikrai būna, kad suklysta, esu girdėjusi ne vieną tokią istoriją. Kai gims, tai jau tikrai žinosim“, - DELFI pasakojo pašnekovė.

Rūta neslepia, kad nėštumo metu ji tapo daug jautresnė – suintensyvėjo ne tik uoslė, bet ir emocijos, jausmai.

„Patys lengviausi nėštumo mėnesiai man yra per viduriuką, nes pirmi du ar trys mėnesiai yra lydimi pykinimo arba didžiulio mieguistumo“, - atviravo nėštukė.

Tiesa, nuovargis besilaukiančią Rūtą dažniausiai lydi tada, kuomet savo dėmesį reikia skirti ne tik sau, bet ir trims atžaloms.

„5-ame nėštumo mėnesyje aš keliavau į Ameriką. Mes su vyru juokėmės, kaip aš čia dvi savaites buvau tokia aktyvi – kiekvieną dieną ant kojų. Ten yra laisvė, tu išsimiegi, net psichologinė būklė visai kitokia, nėra viskas taip sudėtinga. O tik grįžom namo – aš ir vėl nebeturiu jėgų, nes čia laukia vaikai, dėl to yra sunkiau. Vaikai siaubingai išbalansuoja ir išvargina“, - pripažino dainininkė.

DELFI primena, kad R. Ščiogolevaitė ir jos vyras Rolandas Damijonaitis susituokė 2013-ųjų metų birželį Kaune.

Būsimas kūdikis atlikėjai ir jos vyrui bus trečioji judviejų atžala – pora augina sūnų ir dukrą.

Iš ankstesnių santykių su šokėju Deividu Meškausku dainininkė taip pat augina sūnų.

Būsimų mamyčių šventėje dalyvavo beveik 400 būsimų mamų, apie 50 iš jų – jau ne pirmąjį kartą. Tarp mamų buvo besilaukiančių penktojo vaikelio bei po širdimi nešiojančių dvynukus.

Tradicinę mamų šventę Vilniaus Rotušėje rengia Agnė ir Artūras Zuokai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)