Į renginį susirinko gausybė žmonių, tarp jų – ir gerai Lietuvoje žinomi veidai, tokie kaip dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara, šokėjai Gintarė ir Tomas Slausgalviai, dizainerė EvaMankus, aktorius Gediminas Juodeika su sužadėtine Živile, TV laidų kūrėja ir vedėja Vaida Skaisgirė, verslininkas Ugnius Kiguolis ir daugybė kitų.

Įspūdingai piramidei sukurti buvo panaudota šimtai baltų felinopsių ir gipsofilių, sauso ledo fejerverkai ir net 670 šampano taurių, pripildytų daugiau nei 100 litrų šampano. Jos aukštis – beveik 3 metrai, tiksliau – 2 metrai ir 70 centimetrų – tokio dydžio šampano piramidės Lietuvoje dar niekas nėra pristatęs.

Vasaros terasos atidarymo renginį svečiams suruošęs restorano įkūrėjas Henrikas Tautkus teigė, kad savo lankytojus nori džiuginti nuolat, ne tik svarbių progų metu.

„Pas mus viskas susiję su gamta, harmonija, simfonija. Ne tik su aplinkos, bet ir su skrandžio simfonija, kad lankytojai liktų patenkinti maistu. Orientuojamės į didesnes porcijas, kad žmogus būtų skaniai ir gerai pavalgęs, naudojame pačius geriausius produktus, natūralius prieskonius. Norime, kad lankytojai jaustųsi, kaip namie“, - apie tai, kaip stengiasi dėl savo klientų pasakojo įkūrėjas.

Jau prieš keturiolika metų pradėjęs išskirtine augmenija pasižyminčių restoranų verslą H. Tautkus pirmiausia orientavosi į pajūrį – „Floros simfoniją“ atidarė Palangoje, restoranas taip pat ketvirtus metus sėkmingai gyvuoja ir Šventojoje. H. Tautkus atskleidė, kaip gimė idėja restoraną įkurti ir Kaune.

„Nusprendėme grįžti į savo gimtąjį miestą Kauną, kuriame gimėme, augome ir labai jį mylim. Taip iš prieš tai toje vietoje buvusio gėlių salono atsirado trečiasis „Floros simfonijos“ restoranas Kaune“, - atskleidė H. Tautkus.

Vakarėlio akimirkos DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)