Kaip skelbia 15min.lt, šeimos pagausėjimo pora sulauks jau vasarą.

Praėjusių metų rugpjūčio 25 dieną susituokusi buvusios atlikėjos ir sportininko pora susituokė Vilniaus Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje, kur po ketverių metų draugystės tapo šeima.

#family 💕🙃☀️

Публикация от Indrė Burlinskaitė (@indre.burlinskaite) 12 Май 2018 в 7:32 PDT

Kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto olimpietis Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios. Savo šventę pora prisiminė ir praėjus pusmečiui po jos. Žinomai moteriai socialiniame tinkle pasidalijus vaizdo įrašu internautai negailėjo komplimentų.

DELFI primena, kad G. Lebedeva vestuvėms pasirinko dizainerės Agnės Biskytės kurtą baltą suknelę, veidą, prieš žengdama į bažnyčią, dengė baltu nuometu. Rankose spaudė baltų gėlių puokštę: dailiai surištų rožių puokštės viršų puošė keli elegantiški baltų orchidėjų žiedeliai.
„Etapas buvo rimtas, ėjome to link ir eisime toliau", – apie vestuves po ceremonijos žurnalistams kalbėjo Aleksandras. „Jau buvau pamiršęs tą jausmą, bet ryte apėmė toks jausmas, lyg man šiandien būtų varžybos, – šyptelėjo imtynininkas. – Nors kai atėjau į bažnyčią ir pamačiau savo žmoną, nusiraminau." Po santuokos Greta pasirinko vyro pavardę ir tapo Kazakevič.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)