Pora fotografų sulaukti nesitikėjo, todėl ėmė slapstytis, o iš oro uosto nuskubėjo pro skirtingus išėjimus, rašoma lrytas.lt.

DELFI susisiekus su pačia atlikėja, ji tokias kalbas neigė ir tik nusijuokė.

Telemundo presenta. Jie turėtų būti budresni ir tuomet sudėti visas nuotraukas su žmonėmis, su kuriais apskritai bendravau. Tiesą pasakius, man buvo labiau tikėtina, kad su Vaidu Baumila mane įdės, nes tuo pačiu lėktuvu skridome. Visgi nusprendė prie kito vyro mane prikabinti. Susitikus kažkur pažįstamus argi negali pasisveikinti? Va, jums ir atsakymas. Man tai juokinga, kad žmonės bando mane pričiupti“, - sakė Oksana.

„Pasirodo, prie manęs dabar gali betkokį vyrą klijuoti, tad vyrai, būkite atsargūs, nes teks vėliau aiškintis“, - perspėjo ji.

Išvydusi teiginį, kad Kipre ji ilsėjosi ne su drauge, o su V. Akramavičiumi, Oksana nė kiek nesusinervino ir teigė, kad tai apskritai komiška situacija.

„Juokas ir tiek. Juokingi tie žmonės, eina, fotografuoja, žiūri su kuo susitinki, su kuo kalbi. Aš tai nusijuokiau tą straipsnį atsidariusi. Su daug žmonių kalbėjausi ir jei dabar prie kiekvieno mane pirš, tai jau atleiskite“, - DELFI sakė ji.

Paklausta ar jos gyvenime apskritai egzistuoja vyras vardu Vaidas, dainininkė neslėpė, kad tokių žmonių ji pažįsta ne vieną.

„Pas mane yra daug pažįstamų. Ir įvairių. Laukite tęsinio, nes dar su kuo nors nufotografuos. Nieko tokio, aš mielai dalyvauju šiame seriale“, - nusijuokė pašnekovė.

Oro uoste tykojo ne tik fotografai

Iškart po šio įvykio dainininkė savo feisbuke paviešino, kad grįžtant iš kelionės jos Vilniuje laukė ne tik paparacai.

„Geriausias šitos istorijos bajeris, kad oro uoste kartu su lryto fotografais manęs lauke ir vyro advokatas ponas Bandžius. WTF? Sakysit. Ogi dar viena vyr. režisieriaus Bandžiaus telemunda presenta dramos serija! Man be jo bus liūdna gyventi, kai pasibaigs skyrybos“, - situaciją komentavo O. Pikul.

„Šilti linkėjimai jiems“, - pridūrė ji.

Prabilo apie galimą vyro meilužę

DELFI primena, kad šiuo metu O. Pikul išgyvena santykių dramą su savo vyru, krepšininku Simu Jasaičiu. Dar visai neseniai ji tikino, kad jos sutuoktinis šiuo metu yra užmezgęs santykius su neva nauja širdies drauge, panevėžiete Arūne.

„Santykiai tarp šitos moters ir mano vyro prasidėjo 2017-ųjų metų lapkritį. Kada mano vyras eilinį kartą ėjo pasilinksminti į tokias Panevėžio vietas kaip „Shotas“ ar „Tbilisis“. Tose pasilinksminimo vietose jiedu susipažino ir taip neva prasidėjo jų romanas, kuris tęsiasi iki šiol“, - dar praėjusią savaitę DELFI pasakojo dainininkė.

Pašnekovė tąkart išdavė, kad ši paslapčia užsimezgusi draugystė buvo viena iš priežasčių, kodėl jos ir vyro santuoka ėmė braškėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (624)