Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė kartu su savo širdies draugu Dmitrijumi Jaruševičiumi juokavo, jog blogiausią vakarienę gali pagaminti ir artimas žmogus. Tačiau žinoma televizijos laidų vedėja pridūrė, jog blogiausia būna kai žmonės, galvodami, kad vegetarai valgo viską išskyrus mėsą ir žinodami, kad Gintarė yra vegetarė, atsisako mėsos, tačiau pagamina daug patiekalų iš žuvies.

„Jiems atrodo, kad visi vegetarai tikrai valgo žuvį. Tačiau aš jos nevalgau, nors visada vertinu pastangas. Jau esu pripratusi susidėlioti patiekalą iš garnyrų (šypsosi). Lietuvoje vegetarų suvokimas kiek kitoks“, – sakė pašnekovė.

G. Gurevičiūtė pridūrė, kad jai itin svarbi restorano aplinka ir aptarnavimas. „Man visada malonu kai patiekalas yra ne tik skanus, tačiau ir gražiai patiektas. Jei aptarnavimas prastas, joks patiekalas nebus vertas to, kad ten sugrįžtum“.

Pora taip pat prisiminė savo vakarienę viename atsinaujinusiame sostinės restorane. Nors maistas nebuvo idealus, sugrįžti ten juos vis priverčia malonus personalas.

„Vakarieniavome ne pačiame geriausiame restorane, bet mus aptarnavusi padavėja turbūt anksčiau dirbo itin gerame restorane, nes tikrai stengėsi ir galiausiai persistengė. Atnešdama duoną ir alyvuogių aliejų ji pasakė, jog tai yra komplimentas nuo šefo (juokiasi). Patiekalai nebuvo tobuli, bet aptarnavimas tikrai mielas. Būtent žmonės ir sukuria tą aplinką“, – šypsojosi jie.

Tiesa, vakaro metu Gintarei teko gelbėti ir vakariene vos netapusia višta. Gyvūnus mylinti ir už jų teises pasisakanti moteris jautriai sureagavo ir paukštį paėmė į savo rankas.

Provokuojančios vakarienės taip pat nepraleidusi atlikėja Simona Nainė išdavė, jog nėra labai išranki ir prisiminti vakarienę, kuri jai atrodytų blogiausia, nėra lengva. Tiesa, žinoma moteris pabrėžė, jog restoranuose, kur būna prastas aptarnavimas ir maistas, antrąkart tiesiog neapsilanko, nors yra linkusi visada suteikti ir šansą pasitaisyti.

„Neseniai buvau Italijoje ir lankiausi prabangiame restorane, bet aptarnavimas buvo klaikus. Maistas taip pat neskanus. Suprantu, kad mes visi žmonės ir vieną dieną gali kažkas nepasisekti, bet kiek gi kartų bus proga apsilankyti vėl tame pačiame restorane tokioje šalyje kaip Italija. Tačiau tikiu, kad tikrai reikia leisti pasitaisyti. “, – klausė ji.

Blogiausią įspūdį jai vis dėlto paliko nemandagūs padavėjai. Anot Simonos, lėkštę ant stalo jai tiesiog sviedė, o maistas nebuvo skanus, tad, kaip juokauja ji pati, buvo tikra suvalkietė ir arbatpinigių nepaliko.

Nors vakaro metu žinomiems žmonėms teko ne vienas išbandymas, o aptarnaujantis personalas privertė paprakaituoti, Simona Albavičiūtė Bandita, paklausta apie tragiškiausią savo vakarienę, buvo atvira: ji pati pagamino vakarienę, kuri tapo blogiausia.


„Blogiausią vakarienę esu padariusi tik sau pati. Kasmet Kalėdoms rengiu draugų vakarienes. Visi ateinantys atsineša savo patiekalų, tačiau pagrindinius ruošiu aš. Visada gamindavau tą patį ir kartą sugalvojau pagaminti naujus patiekalus.

Paskambinau bičiuliui šefui ir pasikonsultavau, tačiau viskas buvo taip blogai, kad supratau, jog nereikėjo išbandyti naujų receptų“, – juokėsi televizijos ir radijo laidų vedėja.

Nuo to karto Simona laikosi taisyklės ir naujus patiekalus išbando pagaminti dar iki suplanuotos vakarienės. Taip ji išvengia nemalonių staigmenų ir pasitreniruoja virtuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)