„Beprotiškai apie Tave svajojau ir visada tikėjau, visada, kad vieną dieną mes susitiksim! Ir štai! Dukra! Dukrelė! Kaip stebuklingai skamba man šis žodis. Šalia tavęs bus trys tvirčiausi broliai, nuostabi mama, na, ir begalvis tėtis“, - socialiniame tinkle „Facebook“ džiūgavo jis.

„Iš visos širdies noriu padėkoti Vilniaus gimdymo namų gydytojams. Už viską! Svarbiausia, būkime visi sveiki!“ - pridūrė T. Langvinis.

Daugiavaikis tėtis taip pat pasidalino asmenuke šalia Vilniaus gimdymo namų. Džiugi žinia netrukus sulaukė ir internautų sveikinimų.

DELFI primena, kad T. Langvinis ir jo žmona Erika santuokoje yra jau daugiau nei 20 metų. Su bendraamže mylimąja buvęs sporto žurnalistas draugauti pradėjo būdamas dar 14-mečiu.

Pirmą kartą tėčiu T. Langvinis tapo būdamas vos 16-os metų. Su žmona jis susituokė dar prieš gimstant pirmajam judviejų sūnui. Dabar jiedu augina naujagimę dukrą ir tris sūnus – Luką, Matą ir Adomą.

TV laidų vedėjas ne viename interviu yra prisipažinęs, kad ankstyva tėvystė ir santuoka jį užgrūdino gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)