Pats Ali Gadžijevas sako, jog dar dabar peržiūrėdamas savo pirmų gamintų desertų ar šokoladinės vitrinų nuotraukas susigėsta, jog kažkada viskas atrodė būtent taip. Kita vertus, savo srities profesionalas pripažįsta, jog per visus šiuos metus tobulėjo ir augo. Visa tai atspindi ir gimtadienį minintis jų verslas.

Nemanau, kad jei nebūtume tobulėję ir ėję į priekį, būtume tiek pasiekę ir šiandien švęstume penkerių metų gimtadienį. Kalbant apie desertus, visi žino, kad šokoladas yra stebuklingas ingredientas, nes apsaugo nuo daugybės ligų. Taip pat yra labai svarbu naudoti natūralius produktus. Tai padeda sukurti ne tik geriausią skonį, bet ir sveiką skanėstą“, – pasakojo saldumynų guru.

Ali išdavė, jog saldumynus pats ragauja kasdien ir neriboja savęs mitybos taisyklėmis, nors skanauja saikingai. „Ir žmonos tinginį valgau vėlai vakare. Žinau, kad blogai, bet žiauriai skanu. Dievinu jį. Ir kai ji sako, kad nupirkčiau jam reikalingų ingredientų, dabar neperku, nes žinau, kad viską suvalgysiu (juokiasi)“.

Gimtadienio šventėje taip pat apsilankiusi radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė išdavė, kad nėra didelė saldumynų mėgėja, tačiau užsimaniusi ko nors saldaus renkasi tik kokybiškus desertus.

„Renkuosi Ali desertus. Tiesa, saldumynų nemėgimas padeda išlaikyti formas (juokiasi). Taip pat tiesiog reikia turėti saiką gyvenime ir maiste. Reikia save mylėti ir negalvoti, kad kūnas yra šiukšliadėžė. Judėjimas ir sportas lemia išties daug. Visada laikausi taisyklės, kad visko ragauti po truputį“, – pasakojo žinoma moteris.

Pasveikinti šokoladinės įkūrėjo atėjo ir šou pasaulio atstovas Žilvinas Grigaitis, kuris pasakojo, kad kartais leidžia sau pasimėgauti saldžiomis nuodėmėmis, nors žino kad vėliau teks atgailauti. „Jei leisčiau sau valgyti viską, ką noriu, tektų nemažai laiko praleisti važinėjantis dviračiu ar sportuojant (šypsosi).

Žinai, labai mėgstu ledus. Tik labiau netradicinius, tokius kaip duonos, grikių ar sūrio „Džiugas“ skonių. Man skanūs įvairūs ir ne tokie tradiciniai skoniai. Nesu tipiškas smaližius ir renkuosi išieškotus skonius. Ir šokoladą mėgstu tik baltą“, – pasakojo Ž. Grigaitis.

Žilvinas sakė, kad jo šaldytuve niekada nerasime ir užkandžių ar eilės kasdieniams patiekalams gaminti skirtų produktų. Šaldytuve jis visada laiko tik šampaną ir foie grą. Tai skirta ir jo svečiams. Jei netikėtai į šou pasaulio atstovo namus užsuktų diplomatai, jis rastų kuo juos pavaišinti, tačiau pats skanauti būdamas namuose vengia.

„Visada juokauju, kad mano šaldytuve yra penkios pasikorusios ir jau sudžiuvusios pelės. Jei labai noriu ką nors suvalgyti, suvalgau keletą riešutų ar sūrio gabalėlį. Tai padeda numalšinti alkį. Nesu ir pusryčių žmogus. Stengiuosi nepiktnaudžiauti maistu vakare, o ryte, iki 12 valandos, nevalgau visiškai. Vėliau jau valgau sočius pietus“.

Televizijos laidos vedėja ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino sako, kad jos fetišas yra makaronai su sūriu. Tai nenuostabu, nes mergina užaugo italų šeimoje. „Makaronai visada buvo tarsi neatsiejama gyvenimo dalis. Ir vaikystėje, kiek save prisimenu, kasdien valgydavome skirtingai pagamintus skaniausius makaronus. Dar ir dabar tiesiog sapnuoju krosnyje pakeptus makaronus su sūriu“, – pasakojo Karolina.

Besijuokdama ji klausė, ar kada matėme nutukusį italą. DELFI pašnekovė puikiai prisimena ir savo senelį, kuris spagečius su sūriu ir alyvuogių aliejumi valgydavo kasdien, tačiau niekada nebuvo apkūnus. Močiutė jai taip pat visada sakydavo, kad valgant makaronus gyvensi ilgiau.

Ir nors makaronai yra mėgstamiausias jos patiekalas, stilingoji K. Meschino nepamiršta ir saldumynų. „Tik labai mėgstu juos šaltus. Net ir bananą valgau tik kątik ištrauktą iš šaldytuvo, o mano mėgstamiausi desertai yra su grietinėle ir miško uogomis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)