L. Rimgailę žavi drąsa

Jaudulio šį vakarą neslėpusi Liucina Rimgailė sakė, jog šis konkursas yra nenuspėjamas, todėl čia nėra vietos nusistatymams ir nuomonėms. „Apskritai manau, kad mes turėtume palaikyti žmogų, kuris turi pakankamai drąsos užlipti ant tos scenos.

Ievą palaikau ypatingai. Ji toks mielas ir šiltas žmogus. Toks įspūdis liko ne tik stebint ją televizijos ekrane, bet ir pabendravus vieno renginio metu“.

Žinoma moteris sakė, kad jai labiausiai įsiminė Lietuvos atstovės balsas, tad ji tikisi, kad su jos nuomone sutiks ir kiti europiečiai.

Patriotiškai nusitaikęs S. Vaitulionis konkurso nepraleidžia

Žinomas komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis visada serga už mūsų šalies atstovą, nes „Euroviziją“ laiko šalių konkursu. „Aš visada labai patriotiškas ir visada sergu už mūsų atstovą, net jei jis pats ir nepatinka. Sergu už šalį, nes tai tam tikras šalių konkursas.

Tik man kiek neramu, nes pirmasis pusfinalis yra ypač stiprus. Tačiau tikiu, kad Ievos nuoširdumas gali papirkti ir pati daina man patiko. Priekaištų turėčiau nebent dėl vaizdo scenoje“, – pasakojo žinomas vyras.

Saugirdas Vaitulionis

Saugirdas taip pat išdavė, jog jau girdėjo ir apie tai, kad šį vakarą mūsų šalies atstovės pasirodymas atrodys daug geriau nei matėme jį iki šiol.

Šį vakarą jis su bičiuliais pusfinalį stebės kieme. Kompanija susirinks prieš didelį televizoriaus ekraną ir besidalindami įspūdžiais bei nuomonėmis sirgs už I. Zasimauskaitę.

M. Vitulskis: nesame fanatikai

Žinomas atlikėjas ir operos solistas Merūnas Vitulskis į renginį atvyko kartu su žmona Erika. Scenos atstovas išdavė, jog jų šeima nepraleidžia „Eurovizijos“, tačiau nėra fanatiški šio konkurso gerbėjai. „Ir šį vakarą buitiškai stebėsime namuose. Domiuosi šiuo konkursu, bet tas domėjimasis labiau priklauso nuo to, kiek jo naujienų pasirodo žiniasklaidoje“.

Erika ir Merūnas Vitulskiai

Tiesa, jis taip pat pripažino, jog Ievos daina nėra tipiška „Eurovizijos“ formatui, tačiau daina, kurioje dainuojama apie senyvo amžiaus žmones, gali daugeliui pasirodyti artima. „Man visada tokia muzika patiko ir visi juk turime senelius, todėl istorija daug kam pasirodys artima. Tačiau geriausia tai, kad ji daro tai, ką ir galvoja ir su ja sutinka bei ją palaiko visi: nuo giminių ir draugų iki techninio personalo.

V. Česnauskienė daugiau papasakotų apie futbolą

Futbolininko Deivido Česnauskio žmona Vaida patikino, kad ir jų šeima nepraleidžia Lietuvai svarbaus konkurso. Tačiau šiuo metu, kai netrūksta futbolo turnyrų ir treniruočių, prieš žydruosius ekranus jie susėda vis rečiau.

„Mačiau tik straipsnių antraštes, kas laukia. Šiuo metu net fiziškai neturiu galimybės visko sekti. Tačiau tikiu, kad Ievai turi pasisekti. Ji nėra tipiška pop scenos atstovė ir turi kažką tokio, kas traukia. Ji yra ypatingas žmogus ir tai įrodo ją supanti aplinka. Tikiu, kad harmonija, kurią ji spinduliuoja, padės jai puikiai pasirodyti“.

Vaida juokėsi, kad jei paklaustume jos apie futbolą, ji galėtų papasakoti gerokai daugiau, nes „Eurovizija“ nėra prioritetas jų namuose.