Prieš prasidedant posėdžiui M. Canuelis ir vėl turėjo ką papasakoti žurnalistams. Šį kartą vyras buvo nepatenkintas savo advokatės darbu bei kaltino G. Karaliūnaitę mokesčių slėpimu.

„Neapsisprendžiu, kaip elgtis. Turiu galimybę prašyti pakeisti bylos teisėją, bet šiuo klausimu mano advokatė man nepataria. Moku jai 1000 eurų, bet gali ji nori daugiau? Jei keisčiau advokatę, turėčiau išleisti dar daugiau pinigų, o mano finansai nėra patys didžiausi.

Paskutinį kartą Gintarė koncertavo prieš 5 metus. Dabar ji turguje pardavinėja mamos užaugintas žoleles ir tai daro nelegaliai. Ji mokesčių inspekcijai pateikia 8000 eurų pajamas per metus, tačiau išleidžia kur kas didesnes sumas namo remontui, kiemo tvarkymui. Žinau, kad ji nuslėpė apie 10 tūkstančių eurų“, – teigė atlikėjos sutuoktinis.

Tokius kaltinimus geros nuotaikos nestokojusi atlikėja sutiko su šypsena veide.

„Aš uždirbu ir išleidžiu tikrai daugiau. Turime 5 parduotuves, kuriose prekiaujame arbatinėmis žolelėmis. Jei slėptume mokesčius jau būtume nubausti. Visada tikrina ir jokių nusižengimų nenustato“, – sakė moteris.

G. Karaliūnaitė pasakojo, kad prasidėjus asmeninio gyvenimo problemoms buvo sustabdžius koncertinę veiklą, tačiau dabar vėl pradėjo kurti dainas, atsirado įkvėpimas.

„Po truputį grįžtu į muzikinę veiklą. Kuriu dainas kitiems atlikėjams, daugėja kvietimų į koncertus. Planuoju ateityje išleisti ir savo pasakų knygą. Viskas eina į gerąją pusę“, – džiaugėsi moteris.

Tačiau G. Karaliūnaitės vyras abejojo jos psichine būkle. Anot jo, taikos sutartis su atlikėja jau buvo pasiekta, tačiau jo iškelta sąlyga dainininkės netenkino.

„Galvoju teismui pasiūlyti, kad ją patikrintų psichiatras. Ji tiek mane, tiek mano vaiką bando padaryti ligoniais. Vaikas stresuoja ir kaltina save, kad tėvelis ir mama pykstasi. Mano vienintelė sąlygas yra, kad ji lankytųsi terapijose, – aiškino M. Canuelis.

„Jis daug ką sako, bet tokių prašymų teisme neišsakė. Manau, kad jis pats turi problemų, tai ką jis šneka yra akivaizdus melas. Dar santuokos metu bandėme kalbėtis, tartis, juk iškart nemesi žmogaus į šiukšlių dėžę“, – kalbėjo atlikėja.

Pasak M. Canuelio, G. Karaliūnaitė greitai užmiršo jų santykius bei jau ieško naujų pažinčių.

„Vieną kartą ji akivaizdžiai man parodė, kad naudojasi pažinčių programėle „Tinder“. Tikriausiai, tai darė, kad mane sunervintų“, – mano vyras.

Pati moteris pasakojo, kad per trejus skyrybų metus pasimatyme buvo tik vieną kartą.

„Teko tik vieną kartą, bet pagalvojau, kad pakentėsiu ir be vyro. Dukra dar maža ir jai priimti naują vyrą būtų gana sudėtinga“, – sakė G. Karaliūnaitė.

Paklausta, kokie santykiai sieja jos dukrą ir tėvą, moteris pateikė tik daugiau klaustukų sukėlusį atsakymą.

„Manau, kad myli. Tik savaip. Jis sako, kad ir mane myli, bet žiniasklaidoje pastoviai pila purvą. Labai jau įdomi jo meilės išraiška“, – juokėsi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)