Dainininkė, TV projektų dalyvė Diana Dargienė į renginį atvyko su dukra Une. Individualiame name prie miško gyvenanti žinoma moteris pasakojo, kad su šeimai labai mėgsta rengti iškylas. D. Dargienės namuose visuomet laukiami svečiai, tačiau grilio patiekalų gaminimu rūpinasi jos sutuoktinis.

„Mano vyras yra puikus kulinaras. Jis rūpinasi mėsos patiekalų marinavimu. Skaniausia man vištiena marinuota su kola ir majonezu. Skamba keistai, tačiau skonis išties puikus“, – šypsojosi atlikėja.

Kai tik ateina pavasaris, moteris mielai savaitgalius leidžia gryname ore. D. Dargienė įsitikinusi – negali būti geresnio laisvalaikio leidimo būdo nei iškyla gamtoje su šeima. Tiesa, šį sezoną surengti grilio vakarėlio moteris dar nespėjo, tą padarė „We will grill“ renginyje.

Grilio diena „Ogmios mieste“ taip pat suviliojo ir verslininką Aivarą Stumbrą su vaikais. Vyras į renginį atvyko be žmonos Ingos Stumbrienės, nes ji ruošėsi mados renginiui. A. Stumbras pasakojo, kad su šeima taip pat labai mėgsta rengti grilio vakarėlius. Jų metu Inga su vaikais gamina maistą, o vyras rūpinasi griliu.

„Vos tik saulė išlenda iš pilkų debesų, mes traukiame grilių. Labai mėgstame taip leisti laisvą dieną“, – pasakojo A. Stumbras.

Puikiai kulinariniais gabumais stebina Stumbrų dukra Estera. Šeimai nesvetimi ir pikantiški, kartais netikėti prieskoniai, kurių įsigyja keliaudami po pasaulį.

„Atostogaudami Bahamose Esteros prašymu nusipirkome prieskonių. Dabar tik su jais marinuojame mėsą – nereikia nieko kito dėti į marinatą“, – sako A. Stumbras.

Tinklaraštininkę ir stilistę Viktoriją Šaulytę į „We will grill“ renginį atlydėjo jos mylimasis Julius Mocka. Kovotojas jau kurį laiką nevalgo mėsos, tačiau neatsisako ant grilio keptų daržovių, žuvies.

Mylimojo pėdomis seka ir V. Šaulytė. Mergina pasakojo, kad liko išbraukti iš maisto raciono tik vištieną – kol kas ją dar valgo.

„Mes gyvename individualiame name, todėl grilio vakarėliai mums labai artimas dalykas. Šį sezoną dar nespėjome to padaryti, tai mūsų pirmas grilio vakarėlis“, – šypsojosi V. Šaulytė.

„Ogmios miesto“ organizuotame renginyje apsilankė ir kitos garsenybės. „We will grill“ dienos nepraleido Laura ir Šarūnas Mazalai, Nora Lapinskienė, Rima Olberkytė-Stankus su šeima, Redita Dominaitytė su vaikais, Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su sūnumi, Justė ir Darius Pinkevičiai, Robertas Kalinkinas su šeima, Alesia ir Romualdas Mačiuliai, Baiba Skurstene-Serdiukė su šeima, Joringis Šatas ir Paula Valentaitė, Viktorija Jakučinskaitė su dukra.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)