Dėl romantiškos draugystės A. Valentaitė Didžiojoje Britanijoje tapo vis dažnesne viešnia. Londone gyvenantis G. Manchesteris nemažai laiko praleidžia ir Surėjaus grafystėje. Šiandien jis geriausiai žinomas kaip sėkmingas verslininkas, technologijų inovatorius ir įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas. Visa tai šis vyras pasiekė savo jėgomis, įkvėptas nelengvos vaikystės.

Verslas nuo nulio

G. Manchesteris yra laimėjęs Metų antreprenerio titulą Jungtinėje Karalystėje už tai, kad per ekonominį nuosmukį jam pavyko ne tik sukurti verslą nuo nulio, bet ir įsisukti į pasaulinę rinką, rašo surreylife.co.uk.

Nuo to laiko, kuomet jis baigė mokyklą būdamas 17 metų ir turėdamas vos keletą kvalifikacinių laipsnių, savo kelią į didžiąją viršūnę jis nusprendė rasti pats.

I am so lucky to be here doing this for such a great children's homeless charity @CovenantHouse at Times Square pic.twitter.com/XqC3QLE0— Glen Manchester (@GlenManchester) November 15, 2012

Jo sukurta programinė įranga „Thunderhead“ tapo įrankiu, kuris įmonėms leido lengviau ir asmeniškai kontaktuoti su savo klientais. Jei pastaruoju metu, apsilankius banke ar draudimo įmonėje, jūs sulaukėte el. laiško, ataskaitos ar kredito kortelės sąskaitos, tikėtina, kad tai buvo atlikta G. Manchesterio programinės įrangos pagalba.

2008 metais bendrovė „Thunderhead“ laimėjo „Deloitte“ apdovanojimą kaip greičiausiai augantis verslas, kuris nustebino net 28 000 proc. augimu. Šiuo metu ši įmonė gali pasigirti įtakingais ryšiais, biurais Australijos, Singapūro ir Ciuricho miestuose bei 16 mln. svarų sterlingų apyvarta.

Sėkmės paslaptis

G. Manchesteris užaugo be tėvų. Verslininkas savo vaikystę praleido Bexleyheath kaimelyje, Kento grafystėje, kur juo rūpinosi teta ir dėdė. Glenas lankė valstybinę bendrojo lavinimo mokyklą, tačiau, kaip jis pats teigė, nebuvo pavyzdingas mokinys.

„Kuomet palikau mokyklą, aš labai norėjau būti nepriklausomas. Žinojau, kad man reikia prasimanyti pinigų. Supratau, kad turėjau apetitą darbui, tačiau neturėjau krypties“, - savo sėkmės pradžią prisimena G. Manchesteris.

Pradėjęs dirbti pagalbinius darbus Glenas netrukus savo gyvenime atrado interneto jėgą, kuri jį pavertė verslo žmogumi.

„Supratau, kad norėjau viską išbandyti savo jėgomis, turėti galimybę pačiam kontroliuoti savo likimą. Taigi aš nusprendžiau pradėti savo verslą“, - „Surrey Life“ pasakojo jis.

G. Manchesteris netrukus pradėjo komunikuoti su Amerikos įmonėmis, siūlydamas savo paslaugas reprezentuoti jų šalį Europai. Tuomet jam buvo vos 23-eji.

Atsiradus pirmajai Gleno įmonei „Geneva Digital“, jis ją pardavė už milijonus 1999 metais per patį technologijų bumą. Netrukus po to, 2011 metais, verslininkui gimė nauja idėja, kurią jis suskubo įgyvendinti.

„Subūriau inžinierių komandą Hartfordšyre ir pradėjau dirbti virš savo garažo „Cobham“ įmonėje, netrukus ten apsigyvenau. Tai buvo vieniši treji metai. Neturėjau jokių pajamų ir supratimo, ar ši technologija tikrai veiks, visam tam aš leidau savo pinigus. Jaučiausi kaip žmogus, kuris apsimeta, kad eina į darbą ir kiekvieną dieną vienas valgo sumuštinius ant suoliuko parke“, – sakė G. Manchesteris.

O rizikuoti buvo verta, tokiu būdu gimė „Thunderhead“.

Šiandien Glenas yra ne tik sėkmingas, bet ir laimingas žmogus, kuris mėgsta atsipalaiduoti savo fermoje. Laisvalaikiu verslininkas mėgsta suktis virtuvėje ir gaminti Azijos šalių patiekalus.

The bike had two modes : stop and really dangerous ! Now trying some street cafe wok cooking. Ingredients unspecified! pic.twitter.com/LQS107Ky
— Glen Manchester (@GlenManchester) December 30, 2012

Iš praėjusių santykių G. Manchesteris turi sūnų Jacką. Jau pilnametė atžala ir tėtis yra labai artimi.

Enjoying watching Junior test today #RadicalRacing in @Guadix_circuit, Spain @RadicalCarsUK pic.twitter.com/kNEdiFvw1j
— Glen Manchester (@GlenManchester) January 9, 2016

Patirties su vedybomis turi ir A. Valentaitė. 2008 metais ji ištekėjo už verslininko Laimučio Pinkevičiaus. Šešerius metus atskirai gyvenę sutuoktiniai oficialiai skirtingais keliais pasuko 2015 metais. Netrukus po to šalyje žinoma stilistė įsisuko į skandalingus santykius su krepšininku Dovydu Rediku. Nepaisant skaudžios patirties, A. Valentaitė į savo širdį, regis, ir vėl įsileido meilę.

Great day Wahoo fishing in beautiful #Bermuda with Capt Nick "Trick Shot" New pic.twitter.com/8NkOpZty2D
— Glen Manchester (@GlenManchester) August 22, 2015

Back home in London celebrating my amazing trip on #Vera. #I must go for a long run this weekend pic.twitter.com/O9hp0whi1R
— Glen Manchester (@GlenManchester) October 4, 2014

Great flight to #Narsarsuaq where we are getting fuel #Vera @RAFBBMF @CWHM @LancsBomberAle pic.twitter.com/8FCnf8gBcM
— Glen Manchester (@GlenManchester) September 26, 2014

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)