„Svarbu pozityvumas ir noras gyventi. Jaučiuosi gerai, paslėpiau tą ligą giliai, kad daugiau neišlįstų, o jei ji ir vėl išlįs – žinau, kaip su ja kovoti. Kaip tik dabar atlikau sveikatos analizę, kurios rezultatus sužinosiu už kelių savaičių“, - tikina E. Santos.

Šiomis dienomis verslininkė mieliau kalba ne apie savo sveikatos būklę, o apie turtingą prancūzą, kuris ją dėmesiu lepina kaip įmanydamas. Simpatiją Erikai jaučiantis vyras padovanojo jai prabangią kelionę ir sumokėjo už viešbučio paslaugas, kuriame viena naktis turistams atsieina daugiau nei 1000 eurų.

„Visa kelionė buvo šauniai suplanuota ir mane visur lydėjo nuosavas vairuotojas bei gidas. Su pačiu gerbėju pietavau vos porą kartų, negaliu patikėti, kad yra tokių žmonių, kurie nieko nesitiki mainais ir tiesiog teikia tokias dovanas. Dar iki šiol bandau atsigauti nuo tokios nuostabios kelionės“, - DELFI pasakojo ji.

Kadangi Prancūzijoje Erika per visą savo gyvenimą buvo bent dešimt kartų, gerbėjui teko gerokai pasistengti, norint ją prisivilioti į savo šalį.

„Tai buvo pirmas kartas, kuomet pasijaučiau tikrai atostogaujanti. Į Paryžių skridau tik atostogų, mane ten kvietė jau 2-3 metus. Aplankiau ir sužinojau apie šį miestą daug daugiau, nei per visas kitas keliones kartu sudėjus. Dievinu Europą ir jos istoriją, kiek begyvenčiau Amerikoje, aš visada ilgėsiuosi mūsų muziejų, vertybių ir turtingos praeities“, - sako lietuvė.

Nors iš pradžių kelionės idėja į Paryžių Erikos nesuintrigavo, atskridus į Lietuvoje vykusias jos brolio vestuves, verslininkės nuomonė pasikeitė.

„Šį kartą aš skridau į Lietuvą, todėl nusprendžiau aplankyti ir Paryžių. Buvau be galo nustebinta svetingumu ir iki minutės suplanuota mano viešnage. Nuo prabangaus viešbučio iki muziejų bei kontrastingų restoranų. Labiausiai trūko vaikų, nes viešbutyje būdavo liūdna pabusti vienai. Jaučiausi kaip pasakoje, kadangi tikrai negalėčiau sau leisti apsistoti viešbutyje, kurio viena para kainuoja virš 1000 eurų, o už tai net nereikia niekaip atsilyginti. Beje, šis vyras yra simpatiškas ir vos virš 40 metų“, - šypsojosi pašnekovė.

Paklausta, ar šis pasiturintis užsienietis iš tiesų nieko nesitikėjo mainais, Erika pabrėžia, kad tarp jos ir šio gerbėjo jokių santykių nebuvo.

„Jis tikrai nėra mano simpatija, jokių santykių griežtai nėra. Jis labai kultūringas ir mane gerbiantis žmogus. Susipažinome per feisbuką prieš 5 metus. Jis nuolatos sekė mano gyvenimą, o aš per daug dėmesio jam neskyriau, kol vieną kartą negavau iš jo siuntinio gimtadienio proga. Nuo to laiko jis man nuolat daro siurprizus, atsiunčia tai gėlių, tai dovanų“, - džiaugiasi ji.

Nepaisant to, Erika neslepia, kad šis atkaklus gerbėjas galėjo tikėtis iš jos romantiško elgesio.

„Gal ir tikėjosi, bet jis labai pagarbiai elgėsi, o aš irgi nesikabinau ant kaklo. Beje, esu labai stipri moteris, o tai silpnesni vyrai labai jaučia, todėl ir nerizikuoja daryti pirmo žingsnio, o ypač reikalauti kažko mainais“, - teigia verslininkė.

Paklausta, ar laikui bėgant ši draugystė negalėtų išsirutulioti į meilę, pašnekovė tokio vaizdinio ateityje nemato.

„Manau, kad jeigu būtų buvusi kokia nors kibirkštėlė, mes jau ten būtume pradėję santykius, tam buvo visos reikalingos sąlygos bei romantika. Esu laisva ir pilnai turiu teisę išsirinkti tinkamą partnerį, tačiau tam neužtenka nuostabaus romantiško priėjimo, reikia, kad būtų ir kibirkštis, ir tai, jog partneris už mane būtų stipresnis“, - sako ji.

Šešis vaikus auginantis moteris tikina, kad norint jaustis laimingai, jai širdies draugas nėra reikalingas.

„Aš net nežinau, ką reiškia žodis vieniša, – nusijuokia Erika ir skuba paaiškinti. – Mane supa begalė vyrų, nežiūrint į mano vaikų skaičių, amžių ar sveikatos būklę, ir jei man jo prireiktų, aš net nedvejodama išsirinkčiau sau tinkamiausią, tačiau mano gyvenimo tikslai nesusiję su antros pusės paieška, todėl man dzin ar jis yra, ar ne, nes aš einu savo tikslų link ir džiaugiuosi, kad mane kasdien supa tiek daug angeliukų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)