Nors 34-erių metų panevėžietės, vizažistės, grožio salono savininkės Arūnės ir „Lietkabelio“ klube žaidžiančio krepšininko S. Jasaičio santykiai į viešumą pradėjo lįsti tik praėjusį mėnesį, anot Oksanos, jų draugystė užsimezgė dar praėjusių metų rudenį.

„Santykiai tarp šitos moters ir mano vyro prasidėjo 2017-ųjų metų lapkritį. Kada mano vyras eilinį kartą ėjo pasilinksminti į tokias Panevėžio vietas kaip „Shotas“ ar „Tbilisis“. Tose pasilinksminimo vietose jiedu susipažino ir taip neva prasidėjo jų romanas, kuris tęsiasi iki šiol“, - pasakojo dainininkė.

Tai, kad sutuoktinis galimai užmezgė naują draugystę, Oksaną informavo bičiuliai, gerbėjai ir visai nepažįstami žmonės, kurie ne tik rašė detalias pasimatymų žinutes, bet ir siuntė nuotraukas, kuriose jiedu pozuoja kartu.

„Kadangi esu žinomas žmogus, man tenka skaityti fanų žinutes ir matyti jų atsiunčiamas nuotraukas, kuriose jiedu yra užfiksuoti kartu. Šie du žmonės Panevėžyje jaučiasi laisvai, dažnai laiką leidžia diskotekose. Toji moteris yra pati pasakojusi ne vienai savo draugei, kad ji ir Simas yra pora, jog jiedu susitikinėja. Teko girdėti, kad apie šiuos santykius su mano vyru žino ir šios moters vaikai“, - DELFI sakė Oksana.

Pašnekovė išduoda, kad ši paslapčia užsimezgusi draugystė buvo viena iš priežasčių, kodėl jos ir vyro santuoka ėmė braškėti. Labiausiai Oksaną žeidžia jos vyro nerūpestingumas ir neatsakingumas judviejų mažamečio sūnaus požiūriu.

„Vizitai pas sūnų ėmė retėti, tarp mūsų pradėjo augti įtampa, atsirado konfliktai, vyras tapo agresyvus. Paskutinis mano vyro vizitas pas sūnų buvo praėjusią savaitę, penktadienį, kuomet aš išvykau į Norvegiją. Jis ketvirtadienį linksminosi klube su jau minėta moterimi, žinau, kad juos matė ir užfiksavo. Kitą rytą į Vilnių aplankyti vaiko jis grįžo labai stipriai pavartojęs alkoholio. Kadangi savijauta buvo tikrai prasta, visą laiką jis pramiegojo ant sofos. Kai mano mama jam pasiūlė kartu su manimi bendrai mokėti už sūnaus darželio išlaidas, Simas griežtai atsisakė ir atšovė, kad „dar ne su tokiais mažais pinigais išgyvena vaikai“. Galbūt nepriimti tėviškų atsakomybių, nerodyti absoliučiai jokio dėmesio mažamečiui sūnui ir nesaikingai vartoti alkoholį paskatino ši moteris? Kaip tėvas šiuo metu jis yra labai prastas. Vaikas jį mato labai retai“, - tikina pašnekovė.

Iš per beveik pusmetį gautų žinučių Oksana jau spėjo nusipiešti savo vyro galimai naujos širdies draugės paveikslą: vieniša mama, dirbanti grožio srityje, laisvalaikį dažnai leidžianti ne tik diskotekose, bet ir „Lietkabelio“ rungtynėse – ten, kur žaidžia S. Jasaitis.

„Ji yra viena iš priežasčių, kodėl iširo mūsų santykiai. Tai moteris, kuri išardo jau ne pirmą šeimą. Savo vis dar sutuoktiniui Simui Jasaičiui linkiu sėkmės. Tikiuosi, kad ši žavi pora bus labai laiminga“, - teigė dainininkė.

Vis dažniau išlendančios Simo ir Arūnės draugystės detalės Oksanai ne juokais įgriso, todėl ji džiaugiasi, kad pagaliau šiai paslapčiai tapus viešai, jai nebereikės atgailauti už vyro nuklydimus.

„Gerai, kad visa tai išlindo į viešumą. Tų laiškų, nuotraukų aš gaudavau daugybę. Pavargau teisintis už netinkamą vyro elgesį ir atsakinėti į tuos komentarus“, - pripažįsta Oksana.

Tiesa, kalbėti naują draugę, anot dainininkės, Simas nebijojo ir nors iš pradžių tai neigė, netrukus jo romanas su panevėžiete buvo vieša paslaptis.

„Iš pradžių jis sakė, kad tai yra tik jo draugė. Pamenu, kuomet jis sakė „pagėrėm ir tiek“ prie bendro stalo. Bet vėliau jis prisipažino, kad jie turėjo santykių“, - teigė dainininkė.

DELFI susisiekus su 34-erių metų Arūne ji nuo plačių komentarų susilaikė, tačiau pripažino žinanti faktą, kad apie jos ir žymaus krepšininko santykius „kalba visas miestas“. „Nieko nekomentuosiu, žinau, kad kalba, tačiau nieko šia tema nenoriu kalbėti“, - sakė ji.

DELFI bandė susisiekti ir su S. Jasaičiu, tačiau krepšininkas ragelio nekėlė dvi dienas iš eilės.

Apie galimą S. Jasaičio simpatiją iš Panevėžio, kuri tariamai rūpinasi garsiu vyru, vakar laidoje „Ant bangos“ kalbėjo S. Jasaičio advokatas A. Bandžius, kuris suskubo ginti savo klientą.

„Ta moteris taip pat yra vizažistė, turi savo grožio saloną. Ji tikrai nėra pono Simo Jasaičio meilužė. Be to, nuotrauka, kurioje ji užfiksuota, yra ir kitų žmonių su kuriais ji bendrauja“, - „Lietuvos ryto“ televizijoje kalbėjo krepšininko advokatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (719)