Šiuo metu ligoninėje slauganti virusu užsikrėtusią ir staiga sunegalavusią mažylę Korneliją ji neslėpė, jog išgyveno tikrą košmarą ir dar kartą suprato, jog ne dovanos, daiktai ar populiarumas gyvenime yra svarbūs, o artimiausių žmonių sveikata ir laimė.

„Viskas prasidėjo staiga, tačiau dabar, svarbiausia, viskas praeina ir nors naktį dar praleisime ligoninėje, gydytojai žada, kad rytoj jau galėsime keliauti namo.

Tiesą sakant, dar anksčiau manęs draugai klausė, kaip švęsiu, kaip norėčiau paminėti ar ką gauti dovanų. Žinau, kad draugės ruošia ir staigmeną. Tačiau aš tikrai turiu viską ir man dovanų nereikia.

Man labai svarbu tai, kad draugai mane prisimena, parodo dėmesį ir tai mane daro laiminga. Kaip ir visų artimųjų sveikata. Juk taip greitai viskas gali pasikeisti. Kaip ir dabar. Kalbėjome apie laukiančią staigmeną ir žinojau tik tiek, kad turėsiu būti laisva gimtadienio vakarą, bet staiga pablogėjo mažylės sveikata ir kai pamačiau, kad viskas rimta, iškviečiau greitąją pagalbą. Viskas pasikeitė labai greitai. Atrodo, kad plyš širdis matant sunegalavusį savo vaiką. Tai pirma tokia patirtis mano gyvenime“, – trečiadienio vakarą portalui DELFI pasakojo ji.

Itin sunkų laiką išgyvenusi atlikėja neslepia, jog šį savo gimtadienį ji pasitinka visiškai kitokiomis nuotaikomis ir vertindama tai, kas gyvenime yra svarbiausia.

DELFI primena, kad už atlikėjo ir kompozitoriaus Deivydo Zvonkaus Katažina ištekėjo 2014-ųjų liepos 26-ąją. „Kaip kunigas sakė, gyvenimas bus ne vien rožėmis klotas. Susidursime ir su sunkumais. Bet svarbiausia – visą laiką laikytis kartu už rankų kaip kad šiandien. Mes nebesame tik aš ir tu. Nuo šiol mes esame kartu“, – sakė per ceremoniją iš laimės susigraudinusi Katažina.

Kartu šou pasaulyje besisukusi pora neslepia, jog jų pažintis, nors ir atsitiktinė, tačiau lemtinga. Dar vestuvių dieną jie užsiminė apie trokštamą šeimos pagausėjimą. Tačiau kurį laiką slėpę žinią apie tai, kad laukiasi dvynukų, gerbėjus atlikėjai nustebino tik jų jau susilaukę. Iki tol niekas nežinojo, jog žinoma moteris po širdimi nešioja net dvi gyvybes.

Tiesa, ilgai koncertavusi ir įvairiuose televizijos projektuose dalyvavusi K. Zvonkuvienė atgal į darbus sugrįžo taip pat greitai. Šiuo metu žinoma moteris derina malonius motinystės rūpesčius, koncertus ir muzikinę veiklą.Televizijoje Katažina debiutavo kaip vieno iš „Chorų karų“ choro atlikėja. Vėliau ji tapo grupės „Pop Ladies“ nare.

Katažinos įvaizdžio pokyčiai metams bėgant:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)