Karšta Kalifornijos saule lepiname ir Ramiojo vandenyno skalaujamame Niuport Biče su vyru besiilsėjusi J. Žeimytė savo socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi judviejų laimės akimirkomis.

Manekenė paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriuo sutiko pasidalinti ir su DELFI skaitytojais. Jame Justina džiaugiasi žmonos statusu.

„Laiminga žmona – laimingas gyvenimas“, - trumpai medaus mėnesio akimirką, kurioje įamžintas R. Rudokas komentavo jo mylimoji.

Į Lietuvą po kelionės grįžusi pora ir toliau skendėjo romantiškoje nuotaikoje. Naujausioje J. Žeimytės fotografijoje, kurią išvydo judviejų bičiuliai ir sekėjai, Ramūnas ir Justina pozuoja besibučiuojantys.

„Labiau ir labiau“, - meilės kupiną kadrą jau iš Vilniaus komentavo aktoriaus išrinktoji.

Ramūnas Rudokas ir Justina Žeimytė-Rudokė

DELFI primena, kad R. Rudokas ir J. Žeimytė-Rudokė susituokė Vilniaus Santuokų rūmuose sausio 26 d. Tai, kad aktorius turi naują, beveik 30 metų jaunesnę mylimąją, išaiškėjo tik šių metų pradžioje.

Prieš kiek daugiau nei dvejus metus R. Rudokas kartu su žinoma šokėja Katerina Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Katerinai tai – pirmagimis.

R. Rudokas iš buvusios santuokos su pianiste Diana Rudokiene turi jau suaugusią dukrą Mildą, su aktore Gabriele Kuodyte yra susilaukęs dukters Patricijos, kuri šiuo metu taip pat pilnametė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)