Vėjuotame miesto fone Oksaną įamžino fotografas Egidijus Narvydas. Vizažistė pasakoja, kad tai buvo netikėtas siurprizas.

„Ši fotosesija įvyko visai netikėtai. Salono šeimininkė buvo užsakiusi fotografą, kuris turėjo įamžinti mūsų seminaro įspūdžius. O vėliau, baigus darbus, jis paprašė manęs kelioms minutėms išbėgti į tą vėjuotą miesto centrą ir papozuoti. Buvo šalta, bet nieko tokio, buvo smagu. Tai liks gražiu atsiminimu iš Norvegijos“, - DELFI sakė makiažo specialistė.

Oksana pasakojo, kad nors Norvegijoje lankėsi ne pirmą kartą, ši išvyka jai paliko pačius geriausius įspūdžius. Tiesa, vizažistę šiek tiek nustebino praeivių, o ypač vaikų apranga.

„Man labai patiko ši šalis. Aišku, oras galėtų būti kiek malonesnis, bet tai yra Norvegija, vėsesnis klimatas – normalu. Kalendorinis pavasaris žmones labai džiugina. Aplinkui dar daug sniego, o vaikučiai važinėjasi dviratukais trumpomis rankovėmis. Gaila, nespėjau to įamžinti. Mums tai gana neįprastas vaizdas. Lietuviai tokiu oru rengtųsi daug šilčiau, o jie taip švenčia pavasarį“, - pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)