Kauno Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje ceremoniją ir vėliau šventę sau ir artimiausiems žmonėms surengusi pora mini rubinines vestuvių metines. Prakalbus apie tai, kokia jų darnių ir ilgalaikių santykių paslaptis, atlikėjas sako, jog jie visada stengėsi vengti pykčių ir bendraudami vienas kitam suteikti kuo daugiau gerų ir pozityvių emocijų.

„Reikia tvarkingai gyventi ir suprasti, kad kartais tikrai reikėtų nusileisti, siekti kompromiso. Labai svarbu kartu siekiant vienodų tikslų ieškoti bendrumų. Žinoma, ir prieštaravimų buvo. Kaip ir kiekvienoje šeimoje. Tačiau nereikia likti su pykčiu. Juk mylėdamas žmogų nori jam tik gero“, – pasakojo jis.

Tačiau žinomas vyras kartu pripažino ir tai, jog santuokai reikalinga sėkmė, kurios prireikė ir judviems su žmona. „Jei reikėtų įvardinti receptą, jis susidėtų iš sėkmės, bendro tikslo ir kompromisų“.

Pasiteiravus, ar visada buvo lengva žmonai susitaikyti su vyro gerbėjomis ir nepavydėti jo dėmesio siekiančioms gražuolėms, A. Ivanauskas-Fara tik nusijuokė: „Visi šou pasaulio žmonės per tai praeina, bet receptas nesikeičia. Tik nereikia į tai rimtai žiūrėti. Visa tai kartais reikia praleisti pro ausis, o mano žmona yra protinga ir žino, kas yra kvaila ir neverta dėmesio“, – sako muzikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)