Beveik 150 tūkst. sekėjų socialiame tinkle „Instagram“ turinti lietuvė kasdien daro didžiulę įtaką paaugliams, tačiau net ir turėdama tokį gerbėjų užnugarį, Karolina „Siemens“ arenos scenoje prisipažino: „Aš labai stipriai jaudinuosi“.

Kalbėdama apie savo sėkmės paslaptį, pranešėja kuklinosi ir teigė, kad atrasti save jai padėjo išėjimas iš komforto zonos ribų ir paskelbus nuolatinę kovą sau pačiai.

„Aš visada labai sutrinku, kuomet yra kalbama apie mano sėkmę. Jaučiuosi visada nepakankamai pasiekusi. Man tik 23-eji metai ir viskas gyvenime vyko ne pagal planą, visai netyčia. Tą sėkmę visi suvokiame labai skirtingai. Man sėkmė yra tai, kad darau ką mėgstu, esu sveika, mylinti ir mylima. Svarbiausia atrasti save. Man sėkmė prasidėjo tuomet, kai ištraukiau save iš komforto zonos. Mano gyvenime visada vyksta kova su savimi“, - pripažino ji.

Populiarumas Karoliną lydėjo, regis, visą jos gyvenimą, tačiau ne visada jis pasireikšdavo iš gerosios pusės.

„Tas populiarumas mano gyvenime buvo visada. Paauglystėje labai kentėjau nuo patyčių. Vien dėl to, kad mano tėtis yra italas, mano pavardė Meschino ir mano gymis kitoks. Aš kurį laiką net meluodavau žmonėms, kad esu Meskinytė. Dėl savo odos atspalvio atostogų metu net nesidegindavau saulėje, sėdėjau po skėčiu, nes mokykloje mane vadindavo... šūdu“, - skaudžiomis patirtimis dalijosi pranešėja.

Išsikapstyti iš bendraamžių užgauliojimų Karolinai padėjo tapimas savimi. Ilgą laiką geriausią draugę kopijavusi mergina ant savęs stipriai supyko ir tarė, kad nuo tos akimirkos ji bus unikali. Šioje kelionėje būsima socialinių tinklų žvaigždė išbandė net ir berniukišką stilių.

„14-os metų nusprendžiau, kad būsiu berniukas. Rengdavosi apsmukusias džinsais, pro kuriuos net išlįsdavo trumpikės. Bet tuo metu jaučiausi savimi. Tada netrukus suradau bendraminčių, pradėjau patikti kitiems“, - šypsojosi ji.

Sunkumų Karolinos gyvenime netrūko ir namų aplinkoje. Mergina viešai prisipažino, kad jos veikla tėvams kėlė galvos skausmą. „Mano tėvai buvo dalis to nepasitikėjimo. Jie nepalaikė manęs, sakė, kad neturiu profesijos“, - prisiminė pranešėja.

Šiandien Karolina kasdien transliuoja savo gyvenimo būdą tūkstančiams internautų. Nors daugelis ją yra įpratę matyti vilkint dizainerių drabužius ir pasipuošusią ryškiu makiažu, mergina nebijo parodyti ir savo tikrojo veido ar nepatogių gyvenimiškų situacijų.

„Aš neturiu konkrečios temos ar auditorijos. Aš transliuoju savo kasdienybę, pasakoju ką išbandžiau, ką apsirengiau. Yra mano glamūrinė ir normali pusės. Nebijau savęs parodyti makiažo ar nusifotografuoti su pagurkliu. Išprotėčiau, jei žiūrėčiau į kitas merginas, aš į save žiūriu kaip į savo didžiausią konkurentę“, - prisipažino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)