DELFI jau rašė, kad milijonais sąskaitose, akcijomis prestižinėje įmonėje, pilimis Didžiojoje Britanijoje, prabangiu gyvenimu ir pasakiška meile kiek daugiau nei prieš metus išgarsėjusi buvusi „Olialia pupytė“ Sandra Grafinina, vėliau pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi West-Macaulay, atsidūrė skandalo epicentre.

Tuomet žiniasklaidoje rašyta, kad jos vyras Nigelas esą smurtauja prieš žmoną, todėl ji, nors ir skaičiuojanti paskutines dienas iki naujos gyvybės atėjimo į pasaulį, pareiškė norą skirtis. Kiek vėliau su DELFI susisiekė jos vyras Nigelas ir panoro papasakoti savo istorijos pusę.

Buvo žinoma, kad nuo vasaros pora gyvena atskirai: Nigelas – Didžiojoje Britanijoje, o Sandra – gimtuose Šiauliuose. Prieš priimdami sprendimą gyventi atskirai, jie žinojo, kad moteris laukiasi. Tai pirmasis poros vaikas, o Sandrai – antrasis. Moteris jau augina sūnų iš pirmosios santuokos.

Vyras naujienų portalo žurnalistei pasakojo apie tai, jog mylima moteris jam nuolatos meluoja, pranešė apie neva jau gimusią mergaitę ir pasakojo tiesos neatitinkančius faktus apie jų menamus turtus ir prabangų gyvenimą.

Tiesa, dar šių metų sausį žiniasklaidą buvo apskriejusi žinia, kad sutvardyti įsisiautėjusią Sandrą prireikė policijos pareigūnų pagalbos. Tąkart leisgyvę moterį namuose rado jos mama, kuri iškvietė medikus. Ligoninėje buvusi „Olialia“ mergaitė elgėsi agresyviai, todėl medikams prireikė policijos pagalbos. Po incidento S. West Macauly buvo nustatytas 3,21 prom. girtumas, nors moteris teigia, kad nevartoja alkoholio.

Tačiau po visos šios skandalingos ir dramatiškos istorijos žinoma moteris panoro papasakoti, kaip pati sako, tikrąją tiesą ir prakalbo apie vyro melą bei tai, kad rado jėgų jam atleisti net ir tai, kas tuomet atrodė skaudžiausia.

Pašnekovė pasakojo, kad vyras šiuo metu gyvena jos bute su vaikais, o po sunkaus laikotarpio ji išvyko atostogauti į Izraelį. Naujagimę Pia-Noah ji augina su vyru, nors visą nėštumą buvo vieniša. „Buvo labai sunku. Ypač kai turėjau iškęsti visų patyčias. Juk milijonierė ir apsišaukėlė. Kur tavo vyras? Nuleidusi galvą vaikščiojau pas gydytojus. Kartą su greitąja mane net vežė į Kauną, nes stojo dukrelės širdis. Visa tai dėl streso, kurį patyriau.

Vienoje televizijos laidoje buvo parodyta iškarpyta medžiaga, kuri neatitiko realybės, todėl sustresavau, o paskui atsidūriau ligoninėje. Viso 18 kartų. Nėščiųjų toksikozė – tokį nuosprendį gavau. Labai sunku kai visa tai reikia ištverti vienai. Ačiū draugei Rūtai, Vismantei, mediumei Gražinai. Be jų pagalbos ir palaikymo nebūčiau ištvėrusi, tačiau ir dabar viskas nėra rožėmis klota“, – neslėpdama emocijų pasakojo ji.

Pasak jos, nepaisant noro atleisti, sunku pamiršti tai, kad vyras nesirūpino ja pačiu sunkiausiu metu ir kai ji laukėsi judviejų dukrelės. „Jis ir viešai žemino. Net kreipėsi į žurnalistus, pasakojo nebūtas istorijas. Sakoma, kad sudužusią vazą galima suklijuoti, bet žymės vis tiek liks. Taip yra ir mūsų atveju“.

Šiuo metu šeimos gyvenimas visiškai neprimena to, koks jis buvo jiems tik išgarsėjus. Sandra pasakojo, jog ji visiškai išlaiko savo vyrą, kuris nepalaiko jokio ryšio su savo tėvu ir nebesulaukia jo finansinės paramos. „Visi, kurie mane pažįsta, neleis sumeluoti, kad darbo aš nebijau, todėl sukandusi dantis nuėjau į darbo biržą. Daug kas šaipėsi, rodė pirštais. Neva buvusi milijonieriaus žmona eina į darbo biržą. Man gėda nebuvo. Žinojau, kad turiu išlaikyti save ir vaiką, šuniukus ir dar ruoštis antro vaikelio atėjimui. Viena!

Prisimenu ir savo gimimo dieną. Buvau labai vieniša ir penktą mėnesį nėščia. Šuniukai buvo Anglijoje, nes besipykstant vyras sudegino jų pasus, kad negalėčiau pasiimti atgal į Lietuvą, todėl gimtadienio lėšas skyriau tam, kad nupirkčiau maisto ir būtiniausius reikmenis gyvūnų globos namams „Šiaulių letenėlė“. Ten nuvykau su dovanomis ir priglaudžiau mielą kalytę Feliciją“.

Sandros namuose gyvena keturi šuniukai, o trys jos mylimi nykštukiniai špicai taip pat jau pasiekė Lietuvą. Keletui dienų išvykusi moteris pasakojo, jog pamažu gyvenimas stojasi į savas vėžes, nors liko ir ne viena nuoskauda, o atleisti vyrui paskatino noras, kad dukrelė turėtų tėvą. Ji pažymėjo ir tai, kad siekdamas jos atleidimo Nigelas jos atsiprašė viešai socialiniame tinkle, kur jai ir jų bičiuliams pripažino jos tiesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)