Pasirodo, kad savo pirmų dviejų vaikų toje pačioje ligoninėje susilaukė ir žinoma kulinarinių knygų autorė bei TV laidų vedėja Beata Nicholson. Kartu su britų kilmės vyru Tomu po vestuvių ji kurį laiką gyveno Jungtinėje Karalystėje. Svečioje šalyje Švč. Marijos ligoninėje gandrai Beatą aplankė dukart, o trečioji atžala porai gimė jau gyvenant Lietuvoje, Vilniaus klinikose.

„Ryte gimė – po pietų šypsenos, gražūs plaukai ir suknelės. Jau visas pasaulis pasidžiaugė. Ir pataikyk tu man taip – per Jurgines, tai butų galėję tikrai George'o vardą dėti, bet nebus du broliai Jurgiai!“ - feisbuke juokavo žinoma kulinarė.

„Mano vaikai vyresnieji gimė toje pat ligoninėje. Jurgis ryte gimė, o vakare jau buvau namie. Tik be šukuosenos ir raudonos suknelės, ir aš džiaugiuosi, kokia susikaupusi, stipri, kryptinga moteris yra princesė Kate! Daug vidinės disciplinos ir susikaupimo reikia tokiam darbe! Ir tik nepradedame „Kokia vargšė – ryte gimdymas, vakare fotosesija“... Stipruolė moteris! Atidavė duoklę pasauliui, o dabar sau ramiai užsidarys laimės burbule!“ - žavesio karališkajai šeimai neslėpė B. Nicholson.

Paklausta, ar po šių dienų aktualijų jos neužplūdo prisiminimai, Beata tikina, kad tai tėra smagus jos gyvenimo įvykis: „Žinoma, labai džiaugiuosi už šią porą. Kiekvieną kartą kai jiems gimsta vaikas prisimenu šį faktą“, - DELFI sakė ji.

Privilegiją sulaukti gandrų Švč. Marijos ligoninėje Beata turėjo dėl savo tuometinės gyvenamosios vietos.

„Tai gana paprasta, sena ligoninėje centre, šalia stoties. Aš gyvenau Paddingtone, centriniame Londone, todėl man ji priklausė pagal gyvenamąją vietą. Ten yra gimęs ir princas Williamas, tačiau princesė Diana turėjo privatų išėjimą, kuris vadinasi „Lindo Wing“. Aš toje ligoninėje gimdžiau neprivačiai, kartu su kitomis moterimis“, - detalėmis dalijosi trijų vaikų mama.

B. Nicholson neslepia žinojusi faktą, kad šioje ligoninėje gimsta karališkosios šeimos nariai. Ten sutikti darbuotojai jai paliko tik pačias geriausias emocijas.

„Aš visada žinojau, kad būtent toje ligoninėje gimsta karališkosios šeimos atžalos, tačiau čia gimsta ir daugelis kitų vaikų. Niekas to per daug nesureikšmina. Ten yra visokių palatų tipų – ir kur viena gimdyvė, ir kur kelios. Mano įspūdžiai yra patys geriausi. Pirmą kartą mano akušerė buvo prancūzė, antrąjį – britė. Tai ligoninė, kuri praktiškai matėsi pro mano buto langus“, - DELFI sakė ji.

Primename, kad Beata kartu su vyru iš viso augina tris atžalas: Isabellą Meilę, Jurgį George'ą ir Harrisoną. Pora susituokė 2003 metais ir atšoko dvejas vestuves – pirmąsias iškėlė Lietuvoje, o kitas paminėjo Jungtinėje Karalystėje, kur jiedu gyveno iki 2013 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)