„Sutikau su vienu LNK projektu. Man patiko laidos idėja, todėl ir nusprendžiau sugrįžti. Tai nebus žinios ar publicistika, bet ir ne bulvaras. Gavau daug pasiūlymų, tačiau šis pasirodė ypač įdomus. Kartu tai nėra ir ilgalaikis įsipareigojimas. Nepalieku ir renginių organizavimo verslo bei galėsiu taip pat skirti daug laiko vaikams“, – pasakojo G. Masalskis.

Pašnekovas teigia, jog ir minčių apie sugrįžimą į radiją neatsisako. Tačiau viskam turi ateiti tinkamas laikas ir pasiūlymas. „Nesakau, kad niekada neužsimanysiu visam laikui grįžti į eterį. Taip pat nežinau ir to, kiek televizijai reikės manęs. Nors į šiuos klausimus atsakymų dar neieškau.

Dar neseniai atviro interviu metu Giedrius pasakojo apie planus sugrįžti. Pasiteiravus, ar nesvarsto sugrįžti į televizijos eterį ir naujo gyvenimo etapo pradėti dirbant matomą darbą, pašnekovas tuomet pripažino, kad dar dvejoja ir galbūt tam dar neatėjo tinkamas laikas.

„Kartais pagalvoju, kad norėčiau į televiziją, bet aš truputėlį nuvertinu save. Nemanau, kad esu toks puikus vedėjas. Ir dabar žiūrėdamas į populiarius televizijos veidus suprantu, kad savęs ten nematau. Žinoma, mėgstu pajuokauti ir dirbau su pramoginėmis laidomis, bet dar negavau viliojančio pasiūlymo. Galbūt rimčiau apie tai pagalvosiu po kokio pusmečio, kai tapsiu laisvesnis pagrindinėse savo veiklose.

Išėjus iš televizijos vis kildavo minčių, kad galbūt reikėtų į viską spjauti ir grįžti. Man patiktų pramoginė, bet ne komercinė laida. Matau save LRT eteryje, kitose televizijose, internete. Tačiau esu atsakingas už šią įmonę ir verslas suteikia man daug galimybių save realizuoti".

LNK televizijoje, kurioje laidą ves G. Masalskis, dirba ir jo buvusi žmona Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)