Tatuiruočių kolekciją Sofio papildė rausva širdele ir žvaigždute bei juodu užrašu „agape“ ant savo dešinės rankos pirštų.

Agape simbolizuoja meilę, įsipareigojimą ir ištikimybę, o širdutė su žvaigždute – tiesiog papildomi, tačiau man svarbūs simboliai“, - reikšmę atskleidė ji.

Sofio pasakojo, kad baimės ar skausmo ji beveik nejuto, mat veikiausiai jau įprato – tai aštuntoji jos tatuiruotė.

„Kiekvieną kartą išėjusi iš tatuiruočių salono sakau, kad tai paskutinė! Bet vis grįžtu, – pripažino ji. – Manau, kad tikrai dar grįšiu naujai tatuiruotei.“

Kitos tatuiruotės puošia Sofio dilbį, čiurną ir šoną.

Grožio specialistė tikina, kad nė dėl vienos iš jų nesigaili, mat visos jos yra smulkios. „Dažniausiai tatuiruotę darau toje vietoje, kur pati rečiau ją pastebėčiau, ne taip atsibosta“, - DELFI sakė ji.

Paklausta, ar šiam pomėgiui pritaria jos vyras, verslininkė nusijuokia, mat tokį pat hobį turi ir jis: „Neprieštarauja, tik kiekvieną kartą primena gerai pagalvoti, ar tikrai to noriu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)