Šiemet Inga Stumbrienė pasirūpino, kad jos dovana gimtadienį švenčiančiam vyrui taptų kuo didesne staigmena – verslininkė nupirko du bilietus į rojumi vadinamus Maldyvus.

Pietų Azijoje šiuo metu atostogaujantis A. Stumbras neslepia, kad žmonos dovana jį labai nudžiugino: „Galiu pasakyti, kad man labai, labai pasisekė“, - DELFI sakė jis.

Nors pora Maldyvuose vieši jau nebe pirmąjį kartą, I. Stumbrienė tikina, kad kiekvienoje kelionėje galima atrasti kažką naujo.

„Čia viešime jau antrą kartą. Maldyvuose šventėme mano gimimo dieną, o šįkart minime mano vyro sukaktį, – pasakojo verslininkė. – Maldyvai man itin patiko, čia nuostabaus grožio gamta, tobulas oras. Mes iš tiesų labai mėgstame keliauti, nes pasaulio pažinimas, nauji įspūdžiai yra didžiausia vertybė ir geriausia dovana. Kadangi stengiamės rinktis vis kitą vietą, tad ir atradimai būna nauji.“

Poros atostogų akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)