„Sezonas atidarytas! Nors, geriau pagalvojus, nežinau, ar jį kada uždarėme. Vanduo – 8 laipsniai, oras – 17 laipsnių“, - feisbuke bičiuliams ir sekėjams skelbė jis.

Pasirodo, kad mintis panirti į Baltijos jūrą Ignui kilo visai neplanuotai, ramiai vaikščiojant paplūdimiu.

„Kažkada visada būna tas pirmas kartas. Net nesiruošiau ir net neplanavau. Pasivaikščiojimas paplūdimiu Palangoje nuteikė labai gerai, todėl ekspromtu kilo mintis išsimaudyti“, - DELFI pasakojo I. Krupavičius.

Paklaustas, ar šalia jo buvo daugiau tokių pačių entuziastų, Ignas nusijuokė, mat maudynėmis jis džiaugėsi visiškai vienas.

„Tai, kad šalia nebuvo tokių drąsuolių, mane ir paskatino. Nebuvau tam pasiruošęs, tai reikėjo pabūti nudistu ir įlindau, – nusijuokė jis. – Šūksnių aplink nebuvo, nebent girdėjosi artėjantis griaustinis. Užtat viduje smagiai pašūkavau. Išlipus iš vandens ir pasportavus buvo labai gera. Net nesinori į tą miesto šurmulį grįžti atgalios, bet niekur nedingsi.“

Tiesa, šokti į šaltą vandenį Ignui neatrodė didelis iššūkis, mat šitaip grūdintis jis nebijo net ir žiemą, spaudžiant žvarbiam šaltukui.

„Esu šokęs į eketę, kai buvo -15 laipsnių. Nesu atitrūkęs nuo grūdinimosi, tad karts nuo karto man tai yra priimtina. Jokio šoko organizmui nebuvo“, - pripažino I. Krupavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)