Internete Indrė pasidalino skelbimu, kuriame teigė, kad parduodamas drabužis – dėvėtas vos vieną kartą ir buvo pasiūtas pagal individualų užsakymą.

„Patogi. Man asmeniškai – tai pati gražiausia mano suknelė. Tikrai išskirtinė, daug žmonių ją matė, daug nuotraukų su ja yra, todėl nusprendžiau, kad antrą kartą jos nebevilkėsiu. Ji kabo spintoje ir gaila, kad negalima jos realizuoti, todėl pamaniau, kad kažkuriai iš merginų ji irgi patiks“, - DELFI pasakojo I. Burlinskaitė.

Nors parduodamos suknelės kainos ji nepanoro atskleisti, Indrė tikina, kad tai – aukštos kokybės drabužis už protingą sumą. Bordo spalvos suknelė pasiūta iš natūralaus šilko ir aksomo.

DELFI primena, kad I. Burlinskaitės bičiulė G. Lebedeva ir jos išrinktasis A. Kazakevičius aukso žiedus sumainė 2017-ųjų rugpjūčio 25-ąją Vilniaus Šv. Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

Šioje ceremonijoje I. Burlinskaitė ir jos mylimasis Liudas Vaisieta tapo santuokos liudininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)