Į Vilniaus oro uostą kartu su žmona Irena prieš šventes skubėjęs dainininkas už kelių dienų jau turėjo atgauti teisę vairuoti, tačiau, kaip pats sako, per kvailą skubėjimą teko susimokėti baudą, o galimybė vairuoti atitolo.

„Taip, sustabdė. Važiavau ir sustabdė. Reikėjo mašiną nuvaryti prieš išskrendant į Angliją. Čia viskas paprasta. Jokių nemalonumų. Gavau baudą ir tuo labai džiaugiuosi, nes blogai pasielgiau. Man teises reikėjo atsiimti balandžio 3 d., nes jos man buvo atimtos mėnesiui, bet, dieną prieš jas atgaunant, deja, vairavau“, - apie nutikusį įvykį DELFI pasakojo Ž. Žvagulis.

Dainininkas dėl savo poelgio gailisi ir kitiems linki nekartoti jo klaidų bei paisyti įstatymų.

„Dabar teises galėjau jau seniausiai atsiimti, bet žioplys, durnas buvau ir už tai gavau 40-50 eurų baudą. Tik dar kartą visiems palinkėsiu, kad viską darytų pagal taisykles. Čia jokia nemaloni naujiena – čia senam žmogui pamokymas“, - kalbėjo dainininkas.

Ž. Žvagulis neneigia supratęs, kad už automobilio vairo sėdosi tam neturėdamas teisės, tačiau šiandien tikina, jog už šį žingsnį jis iki šiol moka.

„Aš į lėktuvą skubėjau su Irena ir man nebuvo kaip vienos mašinos nuvaryti iki biuro 500 metrų. Tai aš tiesiog žioplys važiavau iki ten automobilio palikti ir dar tas telefonas suskambėjo. Už tai ir "gavau per veidą". Žioplas esu, o už tai baudą susimokėjau. Dabar 8 val. paskaitų kursą klausau“, - DELFI komentavo dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)