Anksčiau kanadietis viešai pasakojo, kad atvykęs į savo buvusius namus taikiai pasikalbėti su Gintare, buvo suimtas ir išvežtas į policijos komisariatą, kuriame buvo mušamas ir kankinamas.

Šiandien M. A. Canuelis pasakojo, kad iš to paties komisariato ketvirtadieniui gavo kvietimą atvykti. Kokiu tikslu jis yra kviečiamas, vyras negalėjo pasakyti.

„Nežinau, tik bijau, kad vėl manęs nesumuštų“, – sakė kanadietis. Pasak jo, policijos pareigūnai buvo surišę jo rankos bei talžė kur tik papuolė.

„Visas mano kūnas buvo nusėtas mėlynėmis, ant rankų liko randai“ – skundėsi G. Karaliūnaitės sutuoktinis.

Kurį laiką M. A. Canuelis darbavosi viename Lietuvos fabrike, tačiau dabar, pasak vyro, jis nebegali tęsti darbo, nes darbdavys teikia prioritetą Lietuvos pilietybę turintiems žmonėms. Svarbu dar ir tai, kad kanadietis negali ilgai užsibūti mūsų šalyje.

Pasak vyro, jis turi galimybę dirbti ir kitame fabrike, bet ten sąlygos labai prastos, todėl vienintelė išeitis – įsteigti savo verslą.

„Galvoju pradėti mokyti žmones lengvojo kultūrizmo. Būčiau treneris“, – sakė į uždarą posėdį įeinantis vyras.

M. A. Canuelis taip pat neatmeta galimybės trumpam grįžti į gimtąją Kanadą ir ten užsidirbti pinigų pragyvenimui.

„Prašyčiau sustabdyti bylos nagrinėjimą, kol būsiu išvykęs į Kanadą. Noriu dalyvauti kiekviename posėdyje“, – teigė vyras.

Po teismo posėdžio G. Karaliūnaitė komentuoti DELFI nepanoro.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)