Kartu su žmona Neringa ir sūneliu Adu dainininkas neseniai svečiavosi Paryžiuje esančiame Disneilende. Šeima keliavo ištisas šešias dienas, o grįždami į Lietuvą dar spėjo aplankyti ir Amsterdamą.

„Sugalvojome leistis į kelionę, bet grįžęs dar padarysiu šventę ir draugams. Tačiau tikroji dovaną yra laikas su šeima. Per daugybę gastrolių ir darbo ne visada galiu būti su artimaisiais, o prieš metus jau lankėmės Monake ir Kanuose, todėl nutarėme, kad būtų smagu sugrįžti. Svarbiausia tai, kad esame visi kartu“, – kalbėjo scenos atstovas.

Rytis juokauja, jog tai nėra tikras jubiliejus, o tik tarpinis gimtadienis, tačiau 23:45 val. pasveikinti mamos jis vis tiek nepamirš. „Visada savo gimimo laiku paskambinu mamai ir pasveikinu ją. Daugelį metų turime tokią tradiciją“.

Artimųjų ir gerbėjų dovanas vertinantis žinomas vyras sako, kad visos gautos dovanos jam yra brangios, o gerbėjai ypač dažnai pamalonina jį papuošalais ir gėlėmis.

Paklaustas, ką šiandien vertina labiausiai, R. Cicinas tik nusišypso: „Pokyčių didelių nėra, tačiau labai džiaugiuosi, kad turiu mylimą darbą ir mylimą šeima. Jaučiuosi stabiliai. Norėčiau tik išlaikyti viską, ką turiu. Galiu keliauti su šeima po pasaulį. Galiu sau leisti dainuoti tada, kai pats to noriu. Kažkada dirbau vardui, o dabar jis dirba man“.

Būtent stabilumo ir išlaikyti tai, ką turi šiandien atlikėjas ir norėtų palinkėti sau ateinančiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)