Pradėjus pokalbį, DELFI TV žiūrovams buvo pristatytas ir naujasis grupės vaizdo klipas, kuriame – daugybė archyvinių kadrų iš koncertų, turų, užkulisių. Viktorija Emanuel prieš DELFI kameras sakė, kad tokius vaizdus matyti ir prisiminti praėjusius laikus - gera.

„Labai daug sentimentų, nostalgijos“, - kalbėjo V. Emanuel. Jai antrino ir R. Petrauskytė-Paulauskienė. Anot jos, merginos gyveno itin įdomų gyvenimą.

„Pusės net neatsimenu. Man primena Viktorija, arba Mindaugas su Gintaru“, - kalbėjo Rima.

Klausiamos, ar jeigu galėtų laiką atsukti atgal, rinktųsi „Mango“ kelią, ar bandytų sukti rimtesnės profesijos keliu, ir Vika, ir Rima vienbalsiai patikino, kad nedvejodamos pasirinktų tą patį kelią, kuriuo pirmuosius žingnsius žengė prieš 20 metų.

„Tai, ką patyrėme, yra neįkainojama. Man žmonės Londone sako, kad gyvenau svajonių gyvenimą. Tuo metu gal ir nesusimąstydavau. Bet kai pagalvoju dabar, tai tikrai. Man tai buvo patys gražiausi ir laimingiausi metai. Tai neatsiejama mūsų gyvenimo dalis“, - DELFI kalbėjo V. Emanuel.

Tuo metu R. Petrauskytė-Paulauskienė sakė, kad turbūt visą gyvenimą nugyvens būdama „Mango“ dalimi.

Viktorija Emanuel, Rima Petrauskytė-Paulauskienė

Sulaukia tik malonaus dėmesio

Klausiamos, ar kada susidūrė su neigiamomis viešumo pasekmėmis, merginos tvirtino, kad dažniausiai, kai yra atpažįstamos, jokių problemų nekyla, o sulaukiamas dėmesys – tik malonus.

„Įkyrių žmonių pasitaiko visada, bet kad tai trukdytų gyventi, tai ne“, - patikino V. Emanuel.

„Tai yra lietuviškas bruožas. Lietuviai yra santūrūs. Jeigu jie nori pasakyti kažką blogo, jie tą geriau parašys, bet į akis nepasakys“, - pastebėjo Rima.

Nebemoka švęsti

Paklaustos, ar grupės gyvavimo metu būdavo sunkių momentų, kai norėdavosi viską baigti, V. Emanuel sakė, kad nebuvo lengva koncertuoti tuomet, kai visi žmonės švenčia. Viktorija turėjo galvoje svarbiausias metų šventes – šv. Kalėdas ir Naujuosius metus.

„Kai „Mango“ baigėsi, supratau, kad nebeturiu ką veikti per šventes. Man yra nuobodu sėdėti prie stalo“, - kalbėjo Rima.

„O aš iki šiol nesu šventusi Naujųjų metų. Dirbu Londone kazino, kuris dirba visą parą. Neišimtis yra ir Naujiji metai. Turbūt jų nešvenčiau 20 metų. Galbūt vieną kartą ir esame nekoncertavusios“, - atskleidė V. Emanuel.

Liko daug nuoskaudų

Pokalbio metu Rima ir Vika neslėpė, kad išsirus grupei jų bendravimas nebuvo intensyvus. Rima buvo atvira: kai nebeliko grupės, nebeliko ir didelio poreikio bendrauti, mat viena kitai jautė nemažai nuoskaudų.

„Negaliu sakyti, kad susipykome. Liko daug nuoskaudų. Kai vyksta skyrybos, retai kuri pusė lieka be nuoskaudų, nusivylimų ir nesusikalbėjimų“, - DELFI TV konferencijos metu kalbėjo R. Petrauskytė-Paulauskienė ir juokaudama pridūrė, kad pastaruoju metu jos viena kitą atranda iš naujo.

Rima taip pat patikino, kad drauge su merginomis jos jaučiasi užaugusios, kai nebeliko kvailos konkurencijos tarpusavyje.

„Buvo ir charakterių nesuderinamumas. Visos rodėme savo charakterius ir principus“, - neslėpė Vika.

„Buvau ta, kuri norėjo konkuruoti“, - taip pat be užuolankų kalbėjo Rima.

Viktorija Emanuel, Rima Petrauskytė-Paulauskienė

Dėl ko išsiro „Mango“?

Klausiamos, kokių nuoskaudų viena kitai turėjo ir dėl ko iširo grupė, merginos paaiškino, kad Rima pareiškė, jog tiesiog to nebenori.

„Pirmoji priežastis ir buvo tokia, kad aš pasakiau, kad nebenoriu ir nebegaliu. Aš tiesiog tada jau nebegalėjau lipti į sceną. Nebeturėjau ko duoti žiūrovams. Jaučiausi išsisėmusi, man reikėjo pertraukos. Kai yra didelė komanda ir visi tampriai susiję, o vienam iš jų reikia pertraukos, viskas griūva”, - pasakojo Rima.

Tuo metu Vika pridūrė, kad tarp atlikėjų pykčių nebuvo – tik nuoskaudos.

„O man buvo skaudu, kad manęs nesupranta. Viktorijai buvo skaudu, kad aš jos nesuprantu“, - apie kilusius nesusikalbėjimus, dėl kurių ilgainiui ir subyrėjo „Mango“ atviraso R. Petraukytė-Paulauskienė.

„Mango“ taip pat priklauso ir Asta bei Lina. Ar merginos prisijungs prie grupės dvidešimtmečio koncertų? Vika patikino, kad jeigu neiškils nenumatytų aplinkybių, merginos taip pat turėtų pasirodyti scenoje.

Paklausta, kaip susiklostė Astos ir Linos gyvenimai išsiskirsčius grupei, Vika pasakojo, kad Lina šiuo metu gyvena Anglijoje su vyru, augina vaikelį. Asta šiuo metu gyvena Klaipėdoje.

„Tikrai tikimės, kad koncerte visos būsime kartu“, - tikino ji.

DELFI studijoje Viktorija ir Rima pristatė ir naujausią grupės dainą, kurią puošia ašarą spaudžiantys archyviniai vaizdai iš grupės gyvenimo. Jį galite pamatyti čia:

Vyrai didžiuojasi vedę žvaigždes

Paprašytos papasakoti, kaip antrosios pusės reaguoja, kai su jų žmonomis bando nusifotografuoti gerbėjai, V. Emanuel pasakojo, kad jos vyras didžiuojasi vedęs žvaigždę.

„Vyrui nusiunčiau nuotrauką, kurioje aš – scenoje. Jis visiems ją rodė sakydamas: žiūrkite, tai mano žmona. O kaip Rima sakė apie lietuvius, jie santūresni, net jeigu ir labai kuo džiaugiasi – nebūtinai parodys“, - atviravo Viktorija.

„Mūsų su Vika vyrai, matyt, panašūs. Mano vyras taip pat labai didžiuojasi ir džiaugiasi. Kai buvo mūsų vestuvės, praėjusių metų rugsėjį, ir kai buvo ta linksmoji šventės dalis, visą vakarą skambėjo „Beržynėliai“. Šokome visi be batų, mojavom... Niekada negalvojau, kad per mano vestuves gali taip nutikti. Jis kartais net pajuokauja: aš vis pamirštu, kad su žvaigžde gyvenu“, - atvirai apie asmeninį gyvenimą pasakojo Rima.

Daugiau merginų prisiminimų ir užkulisinių istorijų iš grupės gyvenimo – DELFI TV reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)