DELFI pasiteiravus, kaip E. Dragūnas reagavo į šią žinią, atlikėjas sakė, kad nesureikšmino to ir nelaikė jos grupės dalimi. „Ji niekada nebuvo mūsų back vokalas. Nei mes skiriamės nei nieko. Tiesiog reikėjo populiarumo, kad apie ją kas sužinotų. Tai vėl bandymas pasidaryti populiaresne. Ryte parašė žinutę, kad nori tęsti savo karjerą. Nežinau, kokia iš to nauda“, – sakė skandalingasis atlikėjas.

Kamilė sakė, kad dar šį rytą E. Dragūnui parašė SMS žinutę, kuria ir pranešė apie išėjimą. Atlikėjas jos prašė niekur neminėti jo vardo. „Aš jo ir neminėjau. Tik patys žurnalistai įvardija (šypsosi). Nesinaudojau tuo vardu ir tik tyliai ramiai grupėje dainavau. Patiko man ten, o net ir konkrečiai esu paklaususi jo, ar esu grupės narė. Sakė, kad jei į repeticijas vaikštau tai esu.

Gal jis jautriau reaguoja į viską, nes visi labai kalba. Aš ramiau į visa tai žiūriu. Nei susipykom, nei iškėlėme skandalą. Ilgą laiką apie tai galvojau ir paskutiniai įvykiai tapo pretekstu“, – sakė K. Tumelytė.

Dainininkė sakė, kad nepritaria tokiam elgesiui ir net nenorėtų skirstyti žmonių į vyrus ir moteris. Jos nuomone, internete neturėtų būti tyčiojamasi iš nieko.

DELFI primena, kad ketvirtadienį žinomas modelis Simona Burbaitė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu iš MuayThai treniruotės. Neilgai trukus žinoma moteris sulaukė E. Dragūno – SEL komentaro, kuriame žinomas vyras grasino smurtu.

„Baisu kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. kai p****** vieną, užmigtum amžiams“. S. Burbaitė taip pat viešai atsakė garsiam atlikėjui ir pasmerkė jo elgesį socialinėje erdvėje. „Šiandien tai komentaras man, rytoj bus kažkam kitam, bet tai privalo liautis. Žinomi žmonės yra nuomonės formuotojai ir turi jausti atsakomybę už savo viešai ištartus žodžius, užuot gilinę visuomenės žaizdas“, – rašė ji.

Į šią publikaciją sureagavo ir žinoma aktorė bei rašytoja Beata Tiškevič. Ji savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje taip pat pasidalijo nuomone apie skandalingojo atlikėjo pasisakymą.

„Atviras grasinimas nužudyt merginai už tai, kad lanko boksą iš mūsų „popscenos karaliaus“, kuriam viskas leidžiama. Kaip reaguosime šįkart? Ar reaguosime? Jo muzikos rėmimas yra jo elgesio rėmimas.

Mūsų visuomenės išaukštintas jis leidžia sau taip elgtis. Tik niekaip negaliu įsivaizduot žmogaus, kuris galėtų tam pritart. Jo daina su D. Montvydu apie nieko vertą kalę buvo baisus ženklas, praleistas pro ausis, jo buvusios moters kaltinimai jam irgi nuėjo į užmarštį. Gyvenam visuomenėj, kur okei žeminti ir mušti moteris? Kur grasinti yra norma? Toliau mosim ir plosim jo koncertuose?“, – piktinosi B. Tiškevič.

Dar kiek anksčiau apie SEL grupės lyderio smurtą ir grasinimus nužudyti prabilo buvusi jo gyvenimo draugė ir taip pat atlikėja Eleonora Sebrova. Pagal jos pareiškimus buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas yra nutraukiamas. Tačiau galiausiai jokie įtarimai jam nebuvo pareikšti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (492)