Žinomas televizijos veidas ir buvęs laidų vedėjas Gediminas Jaunius patvirtino, jog greitį tikrai viršijo. Tačiau greičio pedalą jis paspaudė norėdamas išbandyti autmobilį, nes jau kuris laikas dairosi naujos transporto priemonės.

"Nelaimė nutiko daug didesnė. Prieš mėnesį sudaužiau automobilį. Tuomet degant raudonam šviesoforo signalui į kelią išbėgo moteris. Teko pasirinkti ne ją, o stulpą. Nei moteris, nei aš nenukentėjome, tačiau automobilio nebeturiu", - paaiškino jis.

G. Jaunius paaiškino, kad greitį viršijo su BMW automobiliu, kurį norėjo išbandyti prieš pirkdamas. "Nebuvau pratęs prie to automobilio ir tik norėjau pažiūrėti, kaip važiuoja. Tačiau paprastai vairuoju tikrai atsargiai. Esu už tai, kad kelyje tikrai turime saugoti vieni kitus. Esu kaltas. Nieko kito neapkaltinsiu ir gailiuosi dėl šio pažeidimo".

Greitį mėgsta ir lietuvių sporto komentatorius Robertas Petrauskas. Toje pačioje vietoje reido metu į pareigūnų nemalonę pateko ir jis. Miesto gatve skriejęs 90 km/val. greičiu, leistiną greitį R. Petrauskas viršijo 40 km/val.

S. Batoro gatvėje, Vilniuje, leistinas greitis - 50 km/val. Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40-imt, bet ne daugiau kaip 50-imt km/val. prasižengusiajam transporto priemonės vairuotojui užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų. Jei transporto priemonės vairuotojas neturi dviejų metų vairavimo stažo, teisė vairuoti transporto priemonė atimama.

Robertas Petrauskas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)