Įvykio liudininkai traukėsi mobiliuosius telefonus ir ėmė filmuoti bei fotografuoti veiksmą, o vėliau siųsti naujienas DELFI redakcijai.

Veiksmo buvo išties daug: gatvėje - suknežinti automobiliai, ant grindinio mėtėsi pinigų kupiūros, aplink bėgiojo aktoriai Ramūnas Rudokas, Aušra Štukytė, Andrius Žiurauskas, Rimantė Valiukaitė, taip pat ir Gyčio Ivanausko sukurtas personažas Lolita Zero, o situaciją bandė sukontroliuoti pareigūnai.

DELFI išsiaiškino, jog paniką mieste sukėlė režisierius Emilis Vėlyvis, besiruošiantis pristatyti naują projektą.

"Eksperimentavome su daugeliui iki skausmo pažįstamais "Zero" aktoriais vienam projektui, apie kurį kol kas anksti kalbėti. Tačiau ta šutvė sugebėjo nutrūkti nuo grandinės ir įvažiuoti į policijos automobilį. Tokios nesąmonės gaunasi, kai personažai pabėga nuo režisieriaus ir pabando patys kurti. Galiu pažadėti, kad sudaužyto policijos automobilio nuostolius kompensuosime, žaizdas išsilaižysime ir grįšime su nuostabia dovana Lietuvai jos šimtmečio proga", - DELFI sakė E. Vėlyvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)