Ši kelionė į Filipinus Justei Arlauskaitei-Jazzu buvo visiškai kitokia. Tašką dueto su Leonu Somovu istorijoje padėjusi Jazzu nusikirpo plaukus ir tapo blondine, o vieno interviu metu prisipažino net surengusi vestuvių su mylimuoju Donatu repeticiją.

Po kelionės sugrįžusi atlikėja sakė, kad atostogų metu ne tik ilsėjosi, bet ir patyrė nemažai nuotykių, sutiko senus bičiulius, kaip ir radijo laidų vedėją Marijų Šmitą.

„Nuotykių buvo visokių ir jei viską papasakoti, reikėtų dar keletos valandų. Mano gyvenimas yra vienas didžiulis nuotykis“, – juokėsi ji.

Jazzu papasakojo, jog spontaniškai išėjusi iš dušo draugams pasakė, kad nusiskus galvą. „Tas mano spontaniškumas mane daro labai laiminga. Man malonus tas dėmesys, bet jei tavo šukuosena prilygsta globalinio atšilimo naujienai, nėra labai malonu“, – sakė ji.

Tačiau netrukus jos laukia kelionė į Peru, po kurios ji žada kurti muziką, kokios dar nebuvo jos repertuare. „Niekada nenorėjau pabėgti nuo savęs. Visada norėjau save suprasti. Kas sekė mano kūrybą, pastebėjo, kad kitau.

Man atrodo, kad yra natūralu neužsikabinti ties viena sritimi. Tai yra neįmanoma. Muzika yra įvairi ir mes visi esame labai skirtingi. Dėl ko atsiskyrėme su Leonu? Tam tikri dalykai turi baigtis, kad prasidėtų nauji.

Pradėjau jaustis lyg užstrigusi. Galėjau kurti tą patį ir kursiu, bet tik nebe su Leonu. Išėjau iš komforto zonos ir pasikeitė pats gyvenimas, pažintys ir t.t. Dabar mano muzika skambės kitoniškai ir išgirstu savo balsą studijoje, kuris skamba visiškai kitaip. Manau, kad tai yra brandos požymis, nes skleidžiuosi visai kitomis spalvomis. Tai yra virsmas. Kai žmonės išgirs, jie supras, apie ką kalbu. Tai yra visiškai kita kokybė“.

Netrukus su švedų grupe KOOP koncertuosianti atlikėja sakė, kad būtent ši grupė buvo viena jos mėgstamiausių jau nuo seno. Ir nors anksčiau jau yra koncertavusi su scenos legendomis, visada atranda ką nors naujo.

Atsakydama į skaitytojų klausimus ji taip pat atskleidė, kad netrukus pasirodys ir jos poezijos knyga. „Artėjant vasarai ši knyga pasirodys“, – sakė ji.

DELFI skaitytojai pasiteiravus, ar išsiskyrimo su ilgamečiu scenos kolega Leonu Somovu buvo asmeninių santykių griūtis, atlikėja nesutriko. „Buvo ir to. Neketinu to slėpti. Ir labai lengva apie tai kalbėti, nes tai nėra tavo kaltė. Leoną aš labai myliu ir esu labai dėkinga už tą eilę metų kartu.

Nepradėsiu pasakoti, kas įvyko, bet galima daug ką suprasti. Kai susitinka du žmonės, yra tam tikras laiko tarpas kiek jie gali būti poroje, santuokoje ar muzikoje. Mūsų laikas baigėsi ir tai nebuvo spontaniškas sprendimas. Kai kurie dalykai tiesiog turi baigtis, kad prasidėtų geresni“, – sakė ji.

Konferencijos vedėjai J. Arlauskaitė-Jazzu taip pat papasakojo, kad jos ir mylimojo Donato vestuvės jau yra suplanuotos iki smulkiausių detalių, tačiau jau ir anksčiau pora svarstė tuoktis ne Lietuvoje. „Mes daug keliaujame ir norėtume ceremoniją surengti ne Lietuvoje, bet supratome, kad negerai. Reikia ir Vilniuje, todėl galiausiai nusprendėme, kad ir kur bekeliautume, visur rengsime vestuvių ceremoniją, jog meilę švęstume visą gyvenimą“.

Susipažinus su Donatu Ivanausku ji suprato, kad atėjo ir gyvenimo virsmas. „Nuo instinktų, įkvėpimo. Man šis žmogus yra didžiulis įkvėpimas. Dėsiu visas pastangas, nes tikiu, kad tai yra mano gyvenimo žmogus. Dėl vaikų taip pat jaučiu spaudimą. Ir iš Donato mamos (juokiasi). Niekas niekada nesakė, kada reikia turėti vaikų. Išgyvenu didelį šeimos geismą ir be vaikų. Tai yra pirmas vyras su kuriuo noriu vaikų ir jis man yra vyro etalonas. Tikiu, kad jis bus nuostabus tėvas, o aš būsiu nuostabi mama“, – kalbėjo pašnekovė.

Kartu su visais šiais pokyčiais jos gyvenime artėja ir karjeros šuolis, o artimiausiu metu atlikėja trokšta gyventi meile ir kelionėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)