Žinoma šalies žolininkė pasakojo, kad G. Karaliūnaitės vyrui Marcui Andre Canueliui išvykus atvyko jo tėvai. Tačiau šie nepanoro susitikti su marčios motina.

„Pradėjo reikštis. Pradėjo Gintarei jo tėvai nurodinėti, kokias užuolaidas kabinti. Gintarė visada dirba. Ji visada tvarkingai dirbantis žmogus, o jis niekur nedirba ir dabar, pavyzdžiui, net tokia situacija, kad jis aiškina, kad jis turi čekius kažkokius atvežti, bet tam reikia sumokėti.

Ji privalo du kartus per savaitę ekologiškais drabužiais aprengtą mergaitę vežti į žaidimų kambarį su juo susitikti, kai jis nesugeba savo vaiko išlaikyti. Ir jis mane nori padaryti kalta“, – pasakojo moteris.

Laidos vedėjui Kristupui Krivickui pasiteiravus, kaip A. Karaliūnaitės nuomone baigsis ši drama, ji neslėpdama emocijų atsakė: „jis išvažiuos. Jis išsiveš mergaitę, bet jei jis ją vešis, aš važiuosiu iš paskos į Kanadą. Manau, kad aš ten neblogiau gyvensiu. Jau net pradėjau mokytis indėnų medicinos, žolelių <...>“.

Tačiau kartu ji nemano, jog pabaiga bus dramatiška. Kalbėdamasi su laidos vedėjais moteris neslėpė, jog yra pasiryžusi kovoti dėl anūkės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)