Motinyste besidžiaugianti V. Siegel prie nuotraukos rašė: „Mūsų turtas, laimė ir begalinis džiaugsmas“.Tiesa, vasario 12-ąją gimusios mergaitės veido pora visuomenei dar neparodė.

Mūsų turtas, laimė ir begalinis džiaugsmas❤️✨

Публикация от VIKTORIJA SIEGEL (@siegel.777) 28 Мар 2018 в 11:41 PDT

Viktorijai Nicolė yra pirmasis vaikelis, o Danielius dar turi sūnų iš santuokos su atlikėja Natalija Bunke. Pora susipažno 2016 metais, o jau po metų susižadėjo.

Pora susižadėjo prieš metus, Valentino dienos išvakarėse. Po sužadėtuvių Viktorija jausmus išliejo feisbuke: „Kiekvieną laisvą minutę dėkoju likimui už tai, kad padovanojo man geriausią gyvenimo dovaną – Tave. Tu esi nuostabiausia, kas man galėjo nutikti gyvenime".

Pirmąkart šeimos pagausėjimo sulaukusi pora viešumoje pasirodė dar šio mėnesio pradžioje. Tuomet Danielius su Viktorija apsilankė drabužių ženklo BLIU pristatyme.

Puikiai atrodanti Viktorija DELFI sakė, jog greitai atgauti puikias kūno formas padėjo rūpestis mažyle. „Tikrai nieko specialiai nedariau. Tik vis bėgu, rūpinuosi ir nėra papildomų kilogramų. Ir tos bemiegės naktys nėra baisios. Jaučiuosi puikiai būdama mama".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)