Kaip DELFI pasakojo pats Dūmas, buvo paskelbta, kad neva jis Remigijaus Žiogo vardu ketina vesti renginius, tačiau pats Dūmas sako esąs labai pasipiktinęs tokiais teiginiais, mat jie, anot pašnekovo – išgalvoti.

„Renginių versle dirbu daugiau negu septynis metus, per kuriuos įdėjau daug sunkaus darbo, kad apie mane žmonės sužinotų ir gerbtų. Draugai, kurie mane pažįsta, žino, kiek daug įdedu darbo į kiekvieną renginį. Esu sąžinigas žmogus, o tokie straipsniai man kenkia. Jie nepagrįsti. Visą šią audrą Žiogas užsuko dėl neteisingai užrašytos grotažymės. Per sunkiai dirbau, kad visą tai prarasčiau dėl vieno straipsnio“, - DELFI pasakojo Dūmas.

D. Šimkus tikino socialiniais tinklais besinaudojantis labai rezervuotai, todėl nusprendė, kad atėjo laikas susikurti paskyrą „Instagram“. Paskyrą sukūrė jo kolega pagal kitų žmonių pavyzdžius ir tiesiog aklai nukopijavo grotažymę „vedejasziogas“ šalia nuotraukos.

„Tai tokia smulkmena, kad kaltinti mane kažkokiomis apgaulėmis, pasinaudojimu vardais, nesąžingumu...“ - piktinosi jis.

D. Šimkus taip pat labai pasipiktino teiginiais, kad neva jo ir R. Žiogo nematę užsakovai bei nežinantys, kaip jie atrodo, ir likę, pavyzdžiui, nepatenkinti D. Šimkaus organizuoto renginio kokybe, gali nepasitenkinimą reikšti R. Žiogui.

„Pagalvokit, kas reikš pretenzijas Remigijui dėl mano organizuoto renginio kokybės?! Kokioje planetoje gyvenate ir kokius vėjus kalbat? Čia yra visiškos nesąmonės, - piktinosi D. Šimkus, - Man dar labai keista, kad buvo pasakyta, kad Remigijaus vardu noriu pasidaryti sau reklamą. Sakymai, kad neva vagį pagavo už rankos, mane juokina. Nieko iš Remigijaus nepavogiau, gal nebent šiek tiek dėmesio. Nenoriu savęs sureikšminti, bet manau, žmonės ir naktį atskirtų mane ir jį. Tai yra iš musės padarytas dramblys. Turbūt taip siekė išpopuliarinti save. Man labai dėl to pikta“.

D. Šimkus įsitikinęs, kad po tiek metų renginių versle jį jau puikiai žino daugelis. Esą Dūmas nelabai kuo nusileidžia R. Žiogui, todėl, kaip kalbėjo jis pats, reklamos darytis kito asmens vardu jis neturi jokio tikslo.

„Man tikrai labai pikta, kad dėl tokio menkniekio buvo sukelta audra“, - atviravo renginių vedėjas.

Paklaustas, kodėl, jo manymu, dėl tokio nereikšmingo dalyko, kuris, beje, nedelsiant buvo ištaisytas, susilaukė viešų kaltinimų, Dūmas tikino, kad tokių dalykų paaiškinti negali, mat, jo supratimu, per klaidą „Instagram“ paskyroje prie nuotraukos atsiradusi netiksli grotažymė buvo pašalinta, Žiogas taip pat sulaukė ir D. Šimkaus atsiprašymo.

„Remigijaus atsiprašiau dėl šio įvykio, nors realiai čia nėra už ką atsiprašinėti. Esu mandagus žmogus, todėl taip ir pasielgiau. Bet net po to, kai grotažymė buvo ištrinta, kai jo atsiprašiau už šį netikslumą, vis tiek buvo publikuotas straipsnis, kad neva naudojuosi jo vardu“ - DELFI kalbėjo D. Šimkus, negailėdamas kritikos ir žurnalistams, kuriems, anot jo, kartais stinga elementarios empatijos.

„Ši klaida nėra tokia, dėl kurios reikėtų juodinti mano vardą. Nežinau, kiek tame straispnyje buvo viskas pasakyta Remigijaus Žiogo, o kiek pagražinta žurnalistų, tačiau noriu pasakyti visiems: atsireikšminkite, gyvenime yra didesnių problemų nei klaidingai užrašyta grotažymė“, - kalbėjo jis.

Tiesa, o Žiogo viešus pasvarstymus, ar verta būtų kreiptis į teismą dėl panaudotos ir neilgai trukus pašalintos grotažymės prie nuotraukos, Dūmas pavadino tiesiog polemika, į kurią gilintis neverta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)